Five Nights at Freddy's 4 Review (Nokia N1): sfârşitul seriei FNAF vine cu mai multe sperieturi şi OCD decât înainte (Video)

2.200 ori
<b>Five Nights at Freddy's 4 Review (Nokia N1): sfârşitul seriei FNAF vine cu mai multe sperieturi şi OCD decât înainte (Video)</b>Niciodată nu am &icirc;nţeles de ce seria Five Nights at Freddy&#39;s e at&acirc;t de populară, deşi am putut să mă pun &icirc;n pielea fanilor şi să apreciez c&acirc;teva dintre elementele pe care le adora la creaţia lui Scott Cawthon. Seria...

Niciodată nu am înţeles de ce seria Five Nights at Freddy's e atât de populară, deşi am putut să mă pun în pielea fanilor şi să apreciez câteva dintre elementele pe care le adora la creaţia lui Scott Cawthon. Seria FNAF s-a încheiat cu partea a patra, lansată la final de luna iulie şi costând 5 dolari atunci când i-am făcut review. Testat pe Nokia N1 titlul e ca de obicei motiv de sperieturi şi acum se bazează mai degrabă pe acustică.

De această dată creaturile din restaurantul părţilor trecute v-au urmărit acasă şi sunt gata să vă atace de pe hol, de sub pat sau din şifonier. Titlul necesită 512 MB RAM şi are şi un demo gratuit in Play Store apropo. Eu îl numesc pe FNAF 4 un simulator de boala obsesiv compulsiva (OCD), pentru că trebuie să repetaţi mereu aceleaşi mutări, aproape obsesiv şi fiind terifiaţi de ce va urma.

Veţi verifica uşile laterale şi veţi asculta cu sufletul la gură dacă se aude ceva, pentru a le închide dacă auziţi un mic zgomot. Clasicii Freddy Fazbear, Chica, Bonnie şi Foxy sunt aici să vă sperie şi acum veţi putea folosi lanterna fără limite, pentru a vedea ce vine de pe hol. Veţi putea închide uşa dacă auziţi un zgomot şi privi în spate, pentru a goni micii Freddy care se adună pe pat.

Fiecare noapte are 7-8 minute în care trebuie să supravieţuiţi, astfel încât să ajungeţi teferi la 6 dimineaţa. Ce nu am apreciat e că textul butoanelor e prea mare aici şi faptul că deseori, deşi nu se aude nimic, pot apărea monştri de pe hol. E practic obligatoriu să jucaţi cu căşti acest titlu, altfel nu veţi auzi mare lucru pe holuri. E şi foarte mult zgomot de fundal, de la zgomot alb, la conversaţii la vecini şi trafic de automobile pe strada

Scopul e să fugiţi spre uşă dacă se aude ceva şi apoi să ascultaţi cu atenţie dacă se aude o respiratie şi să o închideţi dacă e cazul, sau să aprindeţi lumina. FNAF 4 devine rapid frustrant şi dificil, dar rămâne înspăimântător. Farmecul pare a-i lipsi totuşi şi îi dăm notă de 7 din 10. Îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți găsi tableta pe rafturile QuickMobile.ro!

Review Five Nights at Freddy's 4 prezentat pe Nokia N1

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×