Samsung Galaxy On7 este disponibil la QuickMobile; phablet de 5.5 inch cu dotări mid-range

1.422 ori
<b>Samsung Galaxy On7 este disponibil la QuickMobile; phablet de 5.5 inch cu dotări mid-range</b>Pe data de 23 octombrie, cei de la Samsung lansau &icirc;n China două noi smartphone-uri destul de interesante la prima vedere. Unul dintre acestea este și Galaxy On7, un phablet cu display HD de 5.5 inch, ce sosește de astăzi și &icirc;n oferta...

Pe data de 23 octombrie, cei de la Samsung lansau în China două noi smartphone-uri destul de interesante la prima vedere. Unul dintre acestea este și Galaxy On7, un phablet cu display HD de 5.5 inch, ce sosește de astăzi și în oferta celor de la QuickMobile.ro, retailer ce vinde varianta pe alb.

Din punct de vedere al specificațiilor avem parte de un device aflat în categoria mid-range. Primim un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și un slot microSD de până la 128 GB. Telefonul oferă o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și autofocus, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli.

Samsung Galaxy On7 este disponibil la QuickMobile; phablet de 5.5 inch cu dotări mid-range

La capitolul conectivitate, ni se pune la dispoziție 4G LTE, Bluetooth 4.1, WiFi 802.11 b/g/n, un port microUSB v2.0, A-GPS, Glonass și un jack audio 3.5 mm. Galaxy On7 este un model dual-sim ce ne aduce și o baterie de 3.000 mAh. QuickMobile comercializează acest produs la un preț de 1.249 lei. Îl puteți comanda de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×