Winterstate Review (LG Nexus 5X): luptă strategică cu maşini într-un peisaj arătos de iarnă (Video)

1.166 ori
<b>Winterstate Review (LG Nexus 5X): luptă strategică cu maşini într-un peisaj arătos de iarnă (Video)</b>Unul dintre jocurile care au rămas în memoria mea, dintre cele testate în acest an este Winterstate, jucat pe LG Nexus 5X. Acesta este un titlu strategic de tip car combat, care include numeroase vehicule bătăioase şi o grafică arătoasă

Unul dintre jocurile care au rămas în memoria mea, dintre cele testate în acest an este Winterstate, jucat pe LG Nexus 5X. Acesta este un titlu strategic de tip car combat, care include numeroase vehicule bătăioase şi o grafică arătoasă.

Titlul e gratuit în Play Store şi permite controlul unui convoi de maşini de luptă. Unele au rol de cercetare, altele sunt uriaşe şi au multă viaţă, iar unele au pur şi simplu arme bune, precum lansator de flăcări sau de rachete. Acţiunea se petrece într-o variantă îngheţată a Statelor Unite, căzute în anarhie, probabil după ce Trump a fost ales (lol).

Winterstate

Jocul a debutat în luna martie şi are o grafică 3D excelent randată. Rotiţele sunt moneda principală a jocului şi vom putea face şi negoţ cu diferite comunităţi pe care le salvăm. Există și gems aici. Cu swipe-uri pe ecran trasăm traiectoria vehiculelor şi puterile lor speciale se activează odată ce le plasăm pe nişte pad-uri luminoase pe hartă.

Maşinile atacate din spate sunt mai vulnerabile şi putem ataca la mare distanţă cu rachete chiar şi după un obstacol natural, ca un munte. Există şi timere, pentru reparaţia coloşilor pe roţi şi avem la dispoziţie şi Air Strike sau mine magnetice. Evident putem actualiza vehiculele, dar preţurile sunt foarte mari în Winterstate.

În primele nivele avem şi maşini care sunt foarte lente, deci e greu să navigăm eficient pe hartă. Jocul primeşte un 8.3 din 10 de la noi şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS, cu menţiunea că e totuşi destul de greu.

LG Nexus 5X, prețuri actualizate:

Review Winterstate, joc prezentat pe telefonul LG Nexus 5X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×