Etherlords, un super joc de strategie cu unghi izometric sosește pe iOS pe 4 septembrie (Video)

748 ori
<b>Etherlords, un super joc de strategie cu unghi izometric sosește pe iOS pe 4 septembrie (Video)</b>Etherlords este un joc de strategie care a avut succes pe Steam și el va sosi pe iOS pe 4 septembrie. Acest titlu aduce un unghi de vizualizare izometric și este realizat de către firmă Nival, creatorul lui Prime World: Defenders, un titlu tower...

Etherlords este un joc de strategie care a avut succes pe Steam și el va sosi pe iOS pe 4 septembrie. Acest titlu aduce un unghi de vizualizare izometric și este realizat de către firmă Nival, creatorul lui Prime World: Defenders, un titlu tower defense multi premiat.

Etherlords este inspirat de Carcassone, titlu faimos de strategie de care sigur ați auzit. Noul joc va permite să teraformati anumite zone, tile cu tile și să folosiți nu mai puțin de 180 de creaturi pe care le puteți trimite în luptă. Puteți să vă luptați și cu jucători reali printr-un sistem PvP asincron. Jocul va fi gratuit, ceea ce este o veste bună. Etherlords va avea o grafică 3D și este creat folosind Unity.

Pe lângă faptul că jocul nu costă nimic, el nu are nici un sistem freemium de energie și nici nu necesită conexiune constantă la Internet. Dacă ne luăm după trailerul de mai jos, jocul arată foarte bine, iar creaturile amintesc de cele din World of Warcraft. Puteți folosi numeroase abilități și interfața e foarte intuitivă și pe mobil și pe tabletă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×