Guitar Hero Live Review (iPhone 6s): scump, mult prea scump, dar cu fundal mai imersiv (Video)

1.284 ori
<b>Guitar Hero Live Review (iPhone 6s): scump, mult prea scump, dar cu fundal mai imersiv (Video)</b>Guitar Hero a luat o pauză de vreo 5 ani şi acum a revenit fix pe cea mai populară platforma de gaming a momentului: cea mobila. Guitar Hero Live este cel mai nou titlu din serie, care primeşte un preview Mobilissimo.ro mai jos

Guitar Hero a luat o pauză de vreo 5 ani şi acum a revenit fix pe cea mai populară platforma de gaming a momentului: cea mobila. Guitar Hero Live este cel mai nou titlu din serie, care primeşte un preview Mobilissimo.ro mai jos.

Am testat jocul pe iPhone 6s, dar doar în varianta trial, cea care oferă acces la 2 melodii şi atât. Pentru cei tentaţi de joc, trebuie să aflaţi că el ocupa peste 2 GB şi pachetul cu joystick chitara şi melodii costă 100 de dolari. Dacă vreţi doar cele 40 de melodii deblocate plătiţi 50 de dolari, şi sunt incluse încă 200 de melodii aleatorii în Guitar Hero TV.

Preview Guitar Hero Live, joc iOS pezentat pe iPhone 6s

Chitara se conectează la iPhone via Bluetooth, dar acel accesoriu nu a ajuns încă în România. Astfel, jucam doar folosind ecranul touch şi vedem în centrul ecranului un griff pe care curg notele ce trebuie atinse, pe 4 benzi. Noi trebuie să apăsăm cele 4 butoane din zona inferioară a ecranului în sincronizare cu desfăşurătorul de pe griff.

Uneori ţinem apăsat, alteori apăsam două butoane deodată şi trebuie să respectăm ritmul. Ideea e să facem publicul din fundal fericit, iar acesta se va manifesta zgomotos, va fi încântat sau va huidui în funcţie de cum performăm. În modul Live avem melodii deblocabile şi publicul în fundal, iar în cel TV avem două posturi "radio", care oferă melodii celebre la întâmplare, ele schimbându-se în fiecare oră.

Aici vedeţi videoclipul oficial în fundal şi nu publicul. Există 4 nivele de dificultate şi jocul e distractiv, dar nu aşa mult cât ar fi cu chitara. Deocamdată prin prisma preview-ului şi a preţurilor mari îi acordăm o notă de 8.7 din 10. Jocul îl puteți descărca de aici.

Puteți afla prețul actualizat al lui iPhone 6S de aici.

Preview Guitar Hero Live, joc iOS pezentat pe iPhone 6s

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×