Iată câteva reduceri atractive la jocuri din Windows Store: Assassin`s Creed Pirates, Doodle Kingdom și altele

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 792 ori
<b>Iată câteva reduceri atractive la jocuri din Windows Store: Assassin`s Creed Pirates, Doodle Kingdom și altele</b>Dacă Apple are jocul săptămânii gratuit în App Store, iar pe Android găsim diferite reduceri și promoții speciale în Humble Bundle, în cazul lui Windows Store partea de reduceri poartă numele de Red Stripe Deals. în această săptămână sunt...

Dacă Apple are jocul săptămânii gratuit în App Store, iar pe Android găsim diferite reduceri și promoții speciale în Humble Bundle, în cazul lui Windows Store partea de reduceri poartă numele de Red Stripe Deals. în această săptămână sunt oferite la reducere jocuri populare că Assassin's Creed Pirates, Doodle Kingdom și multe altele.

Assassin's Creed Pirates vine de la Ubisoft și costă doar 1.99 dolari în loc de obișnuitul 4.49. Acest titlu va pune în pielea lui Alonzo Batila, un corsar pursânge, care navighează în Marea Caraibilor. Acțiunea are loc din spatele cârmei și implică curse cu fregate, căutări de comori sau lupte cu tunurile între nave. Grafică arata excelent și navele au upgrade-uri disponibile. Un alt joc la reducere este King Oddball, care costă doar 1.49 dolari acum, în loc de 3 dolari.

Acesta este un soi de puzzle/platformer, care implică dărâmarea unor structuri folosind o bilă cu cap de creatură. Tot la reducere este și o aplicație, Phototastic Pro, care include numeroase modalitat de editare foto, de la margini și rame, la efecte, schimbări de layout și colaje. Softul costă 1.49 dolari în loc de 3.49. La reducere sunt și Mega Run, care costă acum 99 de cenți, Clockwork Tales, care costă 3.49 dolari și Doodle Kingdom (1.49 dolari).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×