Jocuri Flash pe Android, prin intermediul lui Kongregate

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 2.041 ori
<b>Jocuri Flash pe Android, prin intermediul lui Kongregate</b>Kongregate.com este site-ul ideal cu care să-ți omori timpul, mai ales dacă ești fan de jocuri Flash și iată că acum pachetul complet de titluri distractive a sosit și pe Android. Este vorba despre peste 300 de jocuri Flash, disponibile acum pe...

Kongregate.com este site-ul ideal cu care să-ți omori timpul, mai ales dacă ești fan de jocuri Flash și iată că acum pachetul complet de titluri distractive a sosit și pe Android. Este vorba despre peste 300 de jocuri Flash, disponibile acum pe platforma mobilă a celor de la Google.

în vreme ce Kongregate.com a fost cumpărat de către GameStop anul trecut, se pare că asta nu i-a împiedicat să publice jocuri atractive în continuare. Ei bine, la această oră veți putea să vă jucați pe Android prin intermediul lui Kongregate Arcade, un mini-magazin de jocuri gratuite Flash, alese cu grijă de Kongregate.

Jocuri Flash pe Android, prin intermediul lui Kongregate

Ar trebui să spunem mai degrabă că toate jocurile sunt concentrate într-o singură aplicație, deci nu este cazul să intrați online pentru a cumpăra fiecare titlu. Utilizatorii pot filtra și categorisi jocurile, se pot loga în conturile personale și pot obține premii și bate recorduri. De vreme ce necesită Flash, veți avea nevoie de minim Android 2.2 pentru a avea acces la Kongregate Arcade.

Puteți folosi codul QR din imaginea de mai jos pentru download sau să descărcați aplicația de aici.

Jocuri Flash pe Android, prin intermediul lui Kongregate

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×