Samsung Galaxy S 2, vedeta de la MWC 2011?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.284 ori
<b>Samsung Galaxy S 2, vedeta de la MWC 2011?</b>Samsung are planuri mari pentru Mobile World Congress 2011, eveniment care va debuta luna viitoare, în data de 14. Pe lângă modelul Galaxy Mini și alte două handseturi cu specificații de nivel mediu, producătorul asiatic a anunțat că va prezenta...

Samsung are planuri mari pentru Mobile World Congress 2011, eveniment care va debuta luna viitoare, în data de 14. Pe lângă modelul Galaxy Mini și alte două handseturi cu specificații de nivel mediu, producătorul asiatic a anunțat că va prezenta la MWC și succesorul lui Galaxy S.

Dacă acesta se va numi Galaxy S 2 nu știm încă, dar ceea ce știm este că handsetul are deja un site teaser, pe numele său Samsung Unpacked http://www.samsungunpacked.com/. Acesta ne informează că în data de 13 februarie vom asista la evoluția lui Samsung Galaxy S, în vreme ce în locul fotografiei terminalului de nouă generație stă scris "Evoluția este soarta".

Mesajul criptic va deveni probabil mai clar pe 1 februarie, conform aceluiași site, care promite un preview la începutul lunii viitoare. Speculațiile au început deja să curgă și se presupune că noul Galaxy S va fi un dual-core cu suport LTE 4G, Android 2.3 sau chiar 2.4 și probabil și NFC. Toate acestea vor clarificate cândva în perioada Zilei îndrăgostiților.

Samsung Galaxy S2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×