Jocuri noi pentru Nokia N-Gage, produse de Glu Mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.829 ori
<b>Jocuri noi pentru Nokia N-Gage, produse de Glu Mobile</b>Producatorul finlandez se va alia cu firma Glu Mobile pentru a creste numarul de jocuri dedicate telefoanelor mobile create pentru N-Gage. Nokia si-a anuntat parteneriatul cu firma californiana de jocuri Glu Mobile, anticipand lansarea catorva titluri noi...

Producatorul finlandez se va alia cu firma Glu Mobile pentru a creste numarul de jocuri dedicate telefoanelor mobile create pentru N-Gage.

Nokia si-a anuntat parteneriatul cu firma californiana de jocuri Glu Mobile, anticipand lansarea catorva titluri noi pentru platforma N-Gage. Acestea sunt inca in lucru, dar banuim ca este vorba de numeroase porturi ale unor jocuri deja consacrate pe console sau PC-uri.

Primul joc din aceasta serie va fi "The World Series of Poker Texas Hold'em", si va putea permite accesul a pana la 8 jucatori, care se vor intrece intr-o competitie de poker, la nivel mondial. Veti putea juca impotriva marilor campioni mondiali de asemenea si numele mari ca Daniel Negreanu vor fi de asemenea disponibile ca adversari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×