Jocuri noi pentru Nokia N-Gage, produse de Glu Mobile

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 2.857 ori
<b>Jocuri noi pentru Nokia N-Gage, produse de Glu Mobile</b>Producatorul finlandez se va alia cu firma Glu Mobile pentru a creste numarul de jocuri dedicate telefoanelor mobile create pentru N-Gage. Nokia si-a anuntat parteneriatul cu firma californiana de jocuri Glu Mobile, anticipand lansarea catorva titluri noi...

Producatorul finlandez se va alia cu firma Glu Mobile pentru a creste numarul de jocuri dedicate telefoanelor mobile create pentru N-Gage.

Nokia si-a anuntat parteneriatul cu firma californiana de jocuri Glu Mobile, anticipand lansarea catorva titluri noi pentru platforma N-Gage. Acestea sunt inca in lucru, dar banuim ca este vorba de numeroase porturi ale unor jocuri deja consacrate pe console sau PC-uri.

Primul joc din aceasta serie va fi "The World Series of Poker Texas Hold'em", si va putea permite accesul a pana la 8 jucatori, care se vor intrece intr-o competitie de poker, la nivel mondial. Veti putea juca impotriva marilor campioni mondiali de asemenea si numele mari ca Daniel Negreanu vor fi de asemenea disponibile ca adversari.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×