Jocuri noi pentru Nokia N-Gage, produse de Glu Mobile

2.924 ori
<b>Jocuri noi pentru Nokia N-Gage, produse de Glu Mobile</b>Producatorul finlandez se va alia cu firma Glu Mobile pentru a creste numarul de jocuri dedicate telefoanelor mobile create pentru N-Gage. Nokia si-a anuntat parteneriatul cu firma californiana de jocuri Glu Mobile, anticipand lansarea catorva titluri noi...

Producatorul finlandez se va alia cu firma Glu Mobile pentru a creste numarul de jocuri dedicate telefoanelor mobile create pentru N-Gage.

Nokia si-a anuntat parteneriatul cu firma californiana de jocuri Glu Mobile, anticipand lansarea catorva titluri noi pentru platforma N-Gage. Acestea sunt inca in lucru, dar banuim ca este vorba de numeroase porturi ale unor jocuri deja consacrate pe console sau PC-uri.

Primul joc din aceasta serie va fi "The World Series of Poker Texas Hold'em", si va putea permite accesul a pana la 8 jucatori, care se vor intrece intr-o competitie de poker, la nivel mondial. Veti putea juca impotriva marilor campioni mondiali de asemenea si numele mari ca Daniel Negreanu vor fi de asemenea disponibile ca adversari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×