Dispozitivul concept ASUS Aura denuntat ca fals de catre ASUS

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.178 ori
<b>Dispozitivul concept ASUS Aura denuntat ca fals de catre ASUS</b>Recunoastem ca am ramas putin perplecsi cand am vazut ca ASUS nu aproba "oficial" acest dispozitiv super zvelt si dragut Aura. Se presupunea ca Aura este un design de prototip comandat de ASUS la compania maghiara de design Egy Studio. Problema este ca...

Recunoastem ca am ramas putin perplecsi cand am vazut ca ASUS nu aproba "oficial" acest dispozitiv super zvelt si dragut Aura.

Se presupunea ca Aura este un design de prototip comandat de ASUS la compania maghiara de design Egy Studio. Problema este ca ASUS pretinde ca intregul dispozitiv Aura este un fals.

Daca este asa, de ce sunt imagini oficiale ale dispozitivului pe site-ul web al Egy Studio? Nu prea are sens cu exceptia cazului in care ASUS incearca sa retraga informatiile scapate de sub control despre un prototip, care se afla postate pe un site web al unui presupus partener de design al companiei din Taiwan.

Cu totii ne-am bucura sa vedem ca prinde viata acest interesant concept, dar se pare ca nu va fi asa pana la urma.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×