Noua Mobi Girl ne prezintă Nokia E7... și preferințele sale În materie de telefoane

2.818 ori
<b>Noua Mobi Girl ne prezintă Nokia E7... și preferințele sale În materie de telefoane</b>După ce am făcut cunoștiință cu Mădălina, care ne-a prezentat Omina 7, iată că o nouă domnișoară ne prezintă un handset, de această dată un Nokia E7. Ea este Giorgiana Balaș, are 16 ani și este o fană Nokia. Ne-a declarat că nu este o...

După ce am făcut cunoștiință cu Mădălina care ne-a prezentat Omina 7, iată că o nouă domnișoară ne prezintă un handset, de această dată un Nokia E7. Ea este Giorgiana Balaș, are 16 ani și este o fană Nokia. Ne-a declarat că nu este o tipă geek, axându-se doar pe funcțiile de bază ale telefonului.

Telefonul preferat al Giorgianei este Nokia 6700, la care ea apreciază designul și rapiditatea cu care îi poate accesa toate funcțiile. Despre Nokia E7, nouă Mobi Girl afirma că este "tare și super super inteligent" și apreciază foarte mult headsetul care vine cu acesta. în plus și mecanismul glisant al tastaturii primește o mare bilă albă de la aceeași domnișoară.

Giorgiana Balaș - Mobilissimo.ro

în ce privește socializarea, deocamdată Giorgiana se mulțumește cu "joculețele mărunte" pe al său Nokia 6300 și cu funcțiile de mesagerie ale handsetului, în vreme ce pentru Facebook are computerul. Pasiunile noii Mobi Girl sunt modelling-ul și socializarea, distracția la petreceri.

Mobi Girl

Dacă aveți propuneri pentru următoarea ședință foto ce va include o domnișoară și un telefon de ultimă oră, nu ezitați să ne oferiți sugestii. Puteți de asemenea urmari recenzia video a lui Nokia E7, realizată de echipa mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×