Lista aplicatiilor pentru terminalele HTC, care suporta senzori avansati

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.913 ori
<b>Lista aplicatiilor pentru terminalele HTC, care suporta senzori avansati</b>Wmpoweruser ne prezinta o lista a aplicatiilor care folosesc senzorii avansati ai terminalelor HTC Touch Diamond, Touch Pro si Touch HD, majoritatea dezvoltate de catre cei de la XDA-Developer si disponibile pentru download pe pagina acestora. &nbsp;...

Wmpoweruser ne prezinta o lista a aplicatiilor care folosesc senzorii avansati ai terminalelor HTC Touch Diamond, Touch Pro si Touch HD, majoritatea dezvoltate de catre cei de la XDA-Developer si disponibile pentru download pe pagina acestora.

Unele softuri se afla inca in faza de dezvoltare, sau sunt gata de update, daca dispuneti de versiunea lor mai veche. Numeroase aplicatii necesita .Net CF 3.5 pentru a rula, acesta fiind disponibil pentru download in forma de fisier .cab aici . Pe lista de aplicatii a celor de la wmpoweruser se afla jocuri, unele celebre ca Magic 8 Ball, Caver, Bemario, Spin the Bottle sau G-Flow.
 
Restul softurilor sunt utilitati, care fie va permit sa utilizati un mouse virtual, fie sa calibrati senzorul terminalului Diamond, eventual sa activati un seismometru sau un pedometru.
 
Sursa: Wmpoeruser.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×