Aplicatia pedometru disponibila acum pe HTC Touch Diamond, Pro si HD

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.651 ori
<b>Aplicatia pedometru disponibila acum pe HTC Touch Diamond, Pro si HD</b>Dupa ce am aruncat o privire asupra listei aplicatiilor disponibile pe terminalele HTC de top, iata ca ne oprim asupra softului Pedometru, ce poate fi folosit pe Touch Diamond, Touch Pro sau Touch HD. Aplicatia a fost creata de catre developerul...

Dupa ce am aruncat o privire asupra listei aplicatiilor disponibile pe terminalele HTC de top, iata ca ne oprim asupra softului Pedometru, ce poate fi folosit pe Touch Diamond, Touch Pro sau Touch HD. Aplicatia a fost creata de catre developerul Lightsailpro si foloseste accelerometrul terminalelor anterior mentionate.

Pentru a rula acest pedometru veti avea nevoie doar de .NET CF 2.0, iar printre optiunile suportate de aplicatie se numara punerea pe pauza sau resetarea numaratorii pasilor facuti de utilizatori, afisarea numarului de pasi, a distantei, a caloriilor si a timpului necesar parcurgerii acestora. Exista si optiunea "Hide", care economiseste bateria handsetului si cea de setare a lungimii pasilor si a numarului de calorii pe kilometru.
 
Toate datele adunate de pedometru vor fi stocate intr-o baza de date compacta Microsoft SQLCe si exista chiar si o alarma audio care va suna de indata ce atingeti distanta propusa.
 
Daca doriti sa testati aplicatia, ea este disponibila pentru download aici.
 
Sursa: gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×