Modern Combat Versus debutează oficial pe mobil: joc FPS care ocupă aproape 2 GB şi e axat pe multiplayer

1.581 ori
<b>Modern Combat Versus debutează oficial pe mobil: joc FPS care ocupă aproape 2 GB şi e axat pe multiplayer</b>În ultimele zile a debutat oficial pe Android și iOS și titlul numit Modern Combat Versus, un FPS care ocupă aproximativ 2 GB pe smartphone-ul vostru. Grafica arată desigur excelent și vorbim despre un shooter în toată regula, unul ce ne aduce ca

Ştiu de Modern Combat Versus încă de asta iarnă şi îl aşteptam să debuteze în vară, ceea ce a şi făcut, dar doar în soft launch în câteva ţări. Acum shooter-ul celor de la Gameloft a sosit în varianta finală şi... nu e chiar cum ne aşteptam.

Modern Combat Versus

Disponibil gratuit pe iOS şi Android, acest FPS se axează evident pe multiplayer online, după cum indică şi numele său. De obicei seria Modern Combat s-a inspirat de la Halo, Crysis sau Call of Duty, dar acum duce mai mult cu gândul la Overwatch să zicem. Jocul ocupă peste 1.5 GB şi a primit deja un update care îi rezolvă problemele şi bugurile, printre care meniurile care se blochează.

Modern Combat Versus

Acest FPS vă oferă iniţial 3-4 misiuni solo, astfel încât să învăţaţi care e sistemul de luptă, control şi altele de gen, apoi începe o serie de lupte în multiplayer. Din păcate gameplay-ul nu e deloc variat, în ideea că faceţi mereu acelaşi lucru: capture the Flag şi păstrarea unei zone sub control în regim de luptă 4 vs 4. Nu tu death match, nu tu bombă de dezamorsat sau team deathmatch. Cine ajunge la 100% control al zonei câștigă.

Modern Combat Versus

Auto fire e activat din start, dar îl putem scoate din opţiuni, iar cel mai mare neajuns al jocului e că nu putem schimba arma personajului. Avem 12 personaje deblocabile, fiecare cu arme şi abilităţi speciale, dar toate costă foarte mult. Avem şi IAP-uri de 99 dolari, evident.

Cine vrea multiplayer real să rămână la Modern Combat 5, pentru că acest joc pare cam ştirbit şi cred că potenţialul real se va debloca la viitoarele update-uri. Grafica arată excelent, dar asta nu e de ajuns. Aveţi doar 5 hărţi la dispoziţie şi durează ceva până găsiţi un server.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×