Modern Combat Versus Review (Xiaomi Mi 6): nu e FPS-ul pe care îl doream, are nevoie de multe update-uri (Video)

1.808 ori
<b>Modern Combat Versus Review (Xiaomi Mi 6): nu e FPS-ul pe care îl doream, are nevoie de multe update-uri (Video)</b>În luna septembrie a acestui an a debutat pe mobil și jocul Modern Combat Versus pe care l-am jucat și noi pe smartphone-ul Xiaomi Mi 6. Prima impresie este aceea că nu este tocmai FPS-ul pe care îl așteptam, asta datorită faptului

Mult aşteptatul shooter Modern Combat Versus a debutat în sfârşit pe 28 septembrie şi ca atare i-am făcut o recenzie imediat ce s-a putut. Vine de la Gameloft, este gratuit in Play Store şi l-am judecat pe telefonul Xiaomi Mi 6, fiind cam dezamăgit de acest titlu pe care îl aştept încă de când era iarnă afară.

Modern Combat Versus

În primul rând avem doar un mod de joc: capture the flag. Apoi avem doar o armă per personaj şi nu o putem schimba. Nu există grenadă, dar fiecare personaj are o abilitate proprie. Unii înalţă o barieră, alţii au un boost de viteză şi unii pur şi simplu au un radar cu augmented reality pentru inamici. Personajele sunt furate din Overwatch, Halo, Crysis, ba chiar şi Metal Gear Solid şi apare şi un samurai, pentru că ... de ce nu?!

Modern Combat Versus

Gameloft pune la bătaie 12 personaje şi doar 5 hărţi şi cam aşa am rezumat tot conţinutul jocului. Grafica arată excelent, dar se cam face abuz de gloss şi lens flare, iar controlul este intuitiv, deşi parcă aş dezactiva auto fire-ul totuşi. Servere am găsit destul de rapid, deşi în prima fază am avut parte de multe bug-uri şi resetări, jocul întrerupte şi altele de gen. Gameloft sunt generoşi cu acele crates, care conţin monede cu care cumpărăm noi personaje... şi cam atât, eventual embleme şi pe viitor skin-uri.

Modern Combat Versus

Titlul are nevoie disperată de mai multe hărţi, arme şi moduri de joc. Ce avem acum e simplu: aleargă într-o zonă şi încearcă să petreci cât mai mult timp acolo fără să mori. Dacă vei captura zona şi o păstrezi până se umple un meter 100% ai câştigat. Inamicii (4 vs 4) vor încerca să "conteste" zona şi să o ocupe ei. Dacă îi ucizi poţi începe să recontești zona, apoi vin ei şi îţi fac felul şi tot aşa.

Lucrurile devin palpitante pe final de rundă când avem Extended Battle, dar mai mereu primul care capturează zona şi o ţine până la 20-30% câştigă. Păcat de potenţialul jocului, iar dacă vreţi multiplayer adevărat jucaţi Modern Combat 5 sau 4, pentru că în ambele m-am distrat de minune, eventual Shadowgun. De la noi doar o notă de 6 până mai vin update-uri... Îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru iOS!

Xiaomi Mi 6 prețuri actualizate:

Prezentare joc Modern Combat Versus pe Xiaomi Mi 6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×