Vivo V7 debutează oficial şi internaţional, are cameră frontală de 24 MP şi ecran FullView

1.143 ori
<b>Vivo V7 debutează oficial şi internaţional, are cameră frontală de 24 MP şi ecran FullView</b>În cursul zilei de ieri 16 noiembrie cei de la Vivo au anunțat lansarea smartphone-ului Vivo V7 la nivel global, asta după ce produsul debuta anterior pe piața indiană. Telefonul se remarcă prin ecranul său FullView de tip 18:9

Vivo a anunţat azi un smartphone nou, cunoscut sub numele de Vivo V7 şi care vine cu un corp metalic şi ecran FullView de 5.7 inch. Costă doar 300 de dolari şi spre deosebire de ultimele modele Vivo nu este limitat doar la piaţa asiatică, ci vine şi în Europa.

Vivo V7

Vivo se foloseşte de noul model pentru a marca expansiunea sa globală. Pentru început V7 se va vinde în Indonezia, urmată de alte ţări din Asia şi apoi Europa. Specificaţiile sale includ un ecran Full View de 5.7 inch cu rezoluţie de 1440 x 720 pixeli (18:9), dar şi o cameră frontală de 24 MP pentru selfie-uri cu super detalii. În spate găsim o cameră de 16 megapixeli, iar la bordul acestui model se află 4 GB RAM, 32 GB stocare şi un procesor Qualcomm Snapdragon, dar şi o baterie de 3000 mAh.

Procesorul mi se pare inedit, un Snapdragon 450 pe care sincer nu prea l-am văzut pe multe telefoane în ultima vreme. Platforma de 14 nm este nouă în 2017, când sunt la mare căutare Snapdragon 435, 630 sau 660. Camera frontală vine cu funcţie Portrait, dar şi cu Smart Beauty 7.0, funcţionalitate care iluminează orice selfie şi corectează orice ten.

Ca software avem Android 7.1 Nougat cu Vivo FunTouch 3.2 aplicat este. În spate găsim un scanner de amprente, iar pentru cei care vor mai mult, există şi un model Vivo V7 Plus, cu un ecran de 6 inch, baterie de 3225 mAh şi 64 GB stocare. Acela costă 350 de dolari şi promite pe hârtie performanțe foto la nivel de DSLR. Telefoanele sosesc pe auriu sau negru.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×