Xiaomi Redmi Note 5 apare în randări şi pare să vină cu o cameră duală şi ecran cu muchii înguste

2.654 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 apare în randări şi pare să vină cu o cameră duală şi ecran cu muchii înguste</b>Cei de la Xiaomi mai au lansări pregătite pentru acest an, una dintre ele fiind și cea a lui Redmi Note 5. Acest phablet de buget ni se prezintă astăzi într-o serie de randări cu iz oficial. Vedem un panou frontal cu muchii înguste laterale și aflăm

Finalul anului nu aduce de obicei prea multe lansări de telefoane, dar cum chinezii operează după un calendar diferit, vom mai vedea câteva debuturi de terminale Xiaomi, Huawei, Bluboo, Leagoo şi alte branduri de gen. Xiaomi spre exemplu pare a pregăti un Redmi Note 5, dacă ne luăm după randările care tocmai au scăpat pe web.

Xiaomi Redmi Note 5

În condiţiile în care săptămâna trecută a debutat Redmi Note 5a ne miră şi nu prea acest new entry, care ar trebui să îi servească drept "frate mai mare". Cu siguranţă va fi mai premium decât Redmi Note 5a, care vine cu preţ sub 100 de euro. Judecând după randările apărute pe web, Xiaomi Redmi Note 5 va avea un ecran edge to edge, o cameră duală în spate şi un corp metalic.

Xiaomi Redmi Note 5

Privim cu precauţie scăpările, mai ales că sursa lor nu e foarte cunoscută sau celebră pentru acurateţe. Zvonurile afirmă că noul terminal va sosi cu o cameră duală cu senzor principal de 16 MP şi secundar de 5 MP. Are un ecran Full HD de 5.5 inch cu muchii foarte înguste şi vedem şi un scanner de amprente în spate. Corpul este fabricat din metal, sub ecran se află butoane capacitive şi există şi un emiţător infraroşu în zona superioară.

Xiaomi Redmi Note 5

În privinţa dotărilor, zvonurile vorbesc despre un procesor Qualcomm Snapdragn 630 sau 660, 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. La bord mai găsim o baterie de 3790 mAh cu suport Quickcharge 3.0, o scădere faţă de cea de 4100 mAh de pe Redmi Note 4. Lista se încheie cu o cameră frontală de 13 MP şi port USB Type-C. Preţul de pornire ar urma să fie 155 euro şi nu avem dată de lansare.

Xiaomi Redmi Note 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×