Vensmile W10 este un mic desktop PC cu Windows, 64 GB stocare şi portabilitate crescută

1.530 ori
<b>Vensmile W10 este un mic desktop PC cu Windows, 64 GB stocare şi portabilitate crescută</b>Deşi &icirc;n ziua de azi computerele sunt la fel de mici precum un stick USB, există şi opţiuni ceva mai masive, dar care vin &icirc;n continuare cu dotări atractive, preţ bun şi portabilitate crescută. Un exemplu este şi Vensmile W10, un mic...

Deşi în ziua de azi computerele sunt la fel de mici precum un stick USB, există şi opţiuni ceva mai masive, dar care vin în continuare cu dotări atractive, preţ bun şi portabilitate crescută. Un exemplu este şi Vensmile W10, un mic desktop PC cu Windows, portabil şi cu 64 GB stocare la bord.

Acest mini PC costă doar 149 de dolari, plus costul livrării din China şi alte taxe asociate. Marele avantaj al gadgetului este că vine cu o baterie incorporata, care îi permite terminalului să ruleze şi la distanţă faţă de o sursă de alimentare. Micul device are mărimea unui phablet mai generos si nu vine cu display sau cu un OS mobil.

Vensmile W10

În schimb, acest computer rulează Windows 8.1 with Bing şi se bazează pe un procesor Intel Atom Z3735F Bay Trail, însoţit de 2 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie de 3000 mAh. Vensmile W10 poate fi folosit şi că o baterie externă pentru telefonul sau tableta voastră, conectându-i un cablu USB. La bord se mai află şi 2 porturi full USB, un port micro USB, slot microSD şi un port mini HDMI, dar şi jack audio.

Vensmile W10 este un mic desktop PC cu Windows, 64 GB stocare şi portabilitate crescută

Vensmile W10 este un mic desktop PC cu Windows, 64 GB stocare şi portabilitate crescută

Dacă vă tentează, găsiţi produsul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×