Roboto review: un platformer demn de rivalitatea lui Cordy (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 999 ori
<b>Roboto review: un platformer demn de rivalitatea lui Cordy (Video)</b>Unul dintre cele mai bune platformere testate de mine pe Android a fost Cordy, dar nici urmașul sau Cordy 2 nu e cu nimic mai prejos. Ei bine iată că astăzi avem un alt titlu care se ridică la înălțimea acestor jocuri. E vorba despre Roboto, iar...

Unul dintre cele mai bune platformere testate de mine pe Android a fost Cordy, dar nici urmașul sau Cordy 2 nu e cu nimic mai prejos. Ei bine iată că astăzi avem un alt titlu care se ridică la înălțimea acestor jocuri. E vorba despre Roboto, iar el costă 1 dolar.

Am testat acest joc pe telefonul Sony Xperia Z1 Compact, iar el amintește atât de Cordy, cât și puțin de Paper Mario. Creatorul său este Fenix Fire și înainte să mă avertizați, da, știu că acest joc este vechi de câțiva ani, dar eu am aflat recent de el. Aveți la dispoziție 30 de nivele și un personaj principal sub forma unui roboțel care vrea să își impresioneze iubita cu trickuri pe un hoverboard.

Jocuri pe Sony Xperia Z1 Compact - Roboto

Veți naviga pe acesta prin diferite nivele, uneori cu capul în jos printr-un mecanism de gameplay cu gravitație inversată. Aveți la dispoziție 5 arme, un sistem de powerupuri și bătălii grele cu câte un boss la finalul fiecărei colecții de 10 nivele. Veți controla personajul cu butoane de direcție în stânga ecranului, un buton de salt și glisare și va trebui să adunați rotițe pentru a completa nivelele.

Roboto review: un platformer demn de rivalitatea lui Cordy (Video)​

Aveți și un buton cu care trageți în inamici, dar energia vi se va epuiza la un moment dat. Jocul e un platformer excelent, cu efecte vizuale impresionante și foarte original, fiind lansat înainte de Cordy. Roboto primește nota 9.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețuri actualizate Sony Xperia Z1 Compact:

Roboto review, prezentat pe Sony Xperia Z1 Compact

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×