Smartphone-urile din programul Xperia Beta vor beneficia de o actualizare la Android Marshmallow săptămâna viitoare

1.247 ori
<b>Smartphone-urile din programul Xperia Beta vor beneficia de o actualizare la Android Marshmallow săptămâna viitoare</b>Japonezii de la Sony au lansat anterior și programul Xperia Beta prin intermediul căruia posesorii de terminale Xperia Z2, Xperia Z3 și Z3 Compact pot încerca versiuni beta pentru cele mai noi release-uri software, în acest caz fiind vorba despre Android

Nu demult cei de la Sony au venit cu aplicația Xperia Beta, un program prin intermediul căruia utilizatorii de terminale Xperia lansate în urmă cu câțiva ani, pot testa cele mai noi release-uri Android. Potrivit unei informații ajunse astăzi pe web, se pare că japonezii vor distribui săptămâna viitoare o nouă versiune beta bazată pe sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

De reținut faptul că programul Xperia Beta este destinat exclusiv smartphone-urilor Xperia Z2 (D6503), Xperia Z3 (D6603), respectiv Xperia Z3 Compact cu numele de serie D5803. Pe lângă rezolvarea bug-urilor apărute în versiunea anterioară, update-ul așteptat la început de iunie va sosi cu o nouă funcționalitate la pachet.

Mai precis, vom avea posibilitatea de a transfera aplicațiile instalate în memoria flash, direct pe cardul SD. Se rezolvă totodată și numeroase bug-uri, iar mai multe vom afla odată ce pachetul va ajunge pe telefoanele mai sus menționate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×