Romanian Racing 2 review (Nokia Lumia 930): joc de curse cu mașini "Tracia" pe muzică populară DNB (Video)

1.930 ori
<b>Romanian Racing 2 review (Nokia Lumia 930): joc de curse cu mașini "Tracia" pe muzică populară DNB (Video)</b>Romanian Racing 2 e un joc făcut de romani, pentru romani și cu conținuturi romanești. La prima vedere e vorba despre o întrecere cu Dacii în câteva orașe din România, doar că mașinile sunt braduite Tracia... și nu au șofer. Acest joc...

Romanian Racing 2 e un joc făcut de romani, pentru romani și cu conținuturi romanești. La prima vedere e vorba despre o întrecere cu Dacii în câteva orașe din România, doar că mașinile sunt braduite Tracia... și nu au șofer.

Acest joc este disponibil gratuit în Windows Phone Store și a fost testat pe telefonul Nokia Lumia 930, primit în teste de la Marketonline.ro. Jocul se bazează pe Unity Engine și arata și se mișcă mult mai bine decât predecesorul său, pe care l-am testat pe o tabletă Allview, dacă îmi amintesc bine. Aveți la dispoziție 14 automobile, modele Dacia rebranduite, iar controlul e pe bază de tilt sau touch.

Romanian Racing 2

Vă veți întrece pe Transalpina, în Brașov, Constanta, București, Cugir, Sibiu sau Apuseni, iar AI-ul vă va pune multe bețe în roate. șoferii sunt agresivi și vă vor scoate de pe șosea destul de des, probabil după modelul șoferilor agresivi din România. Nici controlul nu e prea prietenos și dacă pierdeți controlul mașinii o singură dată, cursa e ca și pierdută. Am apreciat în schimb randarea realistă a circuitelor, mai ales că Brașov chiar arată că Brasovul și străzile sunt desenate perfect.

Veți putea plăti 1 dolar pentru a debloca toate mașinile sau 1 dolar pentru a debloca toate circuitele. Fundalul sonor e asigurat de către artști ca Argatu' sau Subcarpați, care combina drum'n'bass cu muzica populară. Jocul nu e rău, pentru un titlu arcade de curse și în afară de câteva buguri și o grafică nu foarte evoluată aș spune că e un produs românesc OK. îi acordăm o notă de 7.6 din 10 și îl descărcați de aici pentru Windows Phone și de aici pentru Android.

Nokia Lumia 930, prețuri actualizate:

Romanian Racing 2 review (Nokia Lumia 930)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×