Sistemul de autofocalizare inclus pe Sony Xperia X Compact este pus la test pe un circuit moto

1.008 ori
<b>Sistemul de autofocalizare inclus pe Sony Xperia X Compact este pus la test pe un circuit moto</b>Japonezii de la Sony au adus în cadrul târgului IFA 2016 și smartphone-ul Xperia X Compact - terminal ce se laudă cu dotări high-end, dar și cu o cameră foto performantă. Avem parte de un senzor de 23 megapixeli cu deschidere f/2.0 și suport pentru

La ora actuală printre smartphone-urile existente pe piață ce sunt caracterizate drept compacte, avem și modelul Xperia X Compact existent în portofoliul japonezilor de la Sony. Acesta se laudă cu un pachet hardware din zona high-end, dar și cu un senzor foto de 23 megapixeli cu deschidere f/2.0, sistem hibrid de focalizare și suport pentru captură video la rezoluție 1080p@30fps, respectiv 1080p@60fps. 

Mostre foto Sony Xperia X Compact

Pe site-ul oficial, Sony descrie această cameră drept una cu totul și cu totul specială, lăudând sistemul de autofocalizare foarte rapid pe care îl oferă alături. Pentru a pune la test acest lucru, un utilizator de Sony Xperia X Compact a decis să-și ducă noul smartphone pe un circuit moto, rezultatele captate de acesta fiind afișate în cadrul acestui articol. Se pare că într-adevăr camera de 23 megapixeli excelează aici, și asta datorită tehnologiei Triple-Sensingși a focalizării predictive.

Mostre foto Sony Xperia X Compact

Avem parte totodată și de un telemetru laser, iar în detrimentul unui sistem de stabilizare a imaginii, primim în cazul de față sistemul SteadyShot. Dacă vă amintiți, am văzut în acțiune această tehnologie chiar la începutul lunii grație unui test comparativ între Xperia XZ și iPhone 6s Plus. 

Mostre foto Sony Xperia X Compact

Mostre foto Sony Xperia X Compact

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×