Steve Balmer este batut in primul joc iPhone

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.147 ori
<b>Steve Balmer este batut in primul joc iPhone</b>Primul joc iPhone a aparut pe proaspatul lansat Fun4iPhone prin amabilitatea MyNuMo. iWhack (titlul jocului), il prezinta pe Steve Balmer imitandu-l cum poate el mai bine pe Gene Simmons, iesind din mai multe gauri din pamant. Este treaba evanghelicilor...

Primul joc iPhone a aparut pe proaspatul lansat Fun4iPhone prin amabilitatea MyNuMo. iWhack (titlul jocului), il prezinta pe Steve Balmer imitandu-l cum poate el mai bine pe Gene Simmons, iesind din mai multe gauri din pamant. Este treaba evanghelicilor Apple sa-l cafteasca pe Balmer inapoi in gropile mizere.

In mod clar jocul, o batjocura la adresa sefului competitorului Microsoft care si-a manifestat deschis scepticismul cu privire la recomandarea iPhone ca un gadget obligatoriu de avut.

"Scopul nostru este de a crea un joc distractiv pentru iPhone ce ar atrage deopotriva impatimitii de jocuri si fanii iPhone", a comentat Presedintele MyNuMo, Sherri Cuono.

Hmmm, puteti sa ne numiti cinici dar nu cred ca acesta a fost singurul scop al lui MyNuMo.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×