Steve Balmer este batut in primul joc iPhone

1.158 ori
<b>Steve Balmer este batut in primul joc iPhone</b>Primul joc iPhone a aparut pe proaspatul lansat Fun4iPhone prin amabilitatea MyNuMo. iWhack (titlul jocului), il prezinta pe Steve Balmer imitandu-l cum poate el mai bine pe Gene Simmons, iesind din mai multe gauri din pamant. Este treaba evanghelicilor...

Primul joc iPhone a aparut pe proaspatul lansat Fun4iPhone prin amabilitatea MyNuMo. iWhack (titlul jocului), il prezinta pe Steve Balmer imitandu-l cum poate el mai bine pe Gene Simmons, iesind din mai multe gauri din pamant. Este treaba evanghelicilor Apple sa-l cafteasca pe Balmer inapoi in gropile mizere.

In mod clar jocul, o batjocura la adresa sefului competitorului Microsoft care si-a manifestat deschis scepticismul cu privire la recomandarea iPhone ca un gadget obligatoriu de avut.

"Scopul nostru este de a crea un joc distractiv pentru iPhone ce ar atrage deopotriva impatimitii de jocuri si fanii iPhone", a comentat Presedintele MyNuMo, Sherri Cuono.

Hmmm, puteti sa ne numiti cinici dar nu cred ca acesta a fost singurul scop al lui MyNuMo.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×