Steve Balmer este batut in primul joc iPhone

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.078 ori
<b>Steve Balmer este batut in primul joc iPhone</b>Primul joc iPhone a aparut pe proaspatul lansat Fun4iPhone prin amabilitatea MyNuMo. iWhack (titlul jocului), il prezinta pe Steve Balmer imitandu-l cum poate el mai bine pe Gene Simmons, iesind din mai multe gauri din pamant. Este treaba evanghelicilor...

Primul joc iPhone a aparut pe proaspatul lansat Fun4iPhone prin amabilitatea MyNuMo. iWhack (titlul jocului), il prezinta pe Steve Balmer imitandu-l cum poate el mai bine pe Gene Simmons, iesind din mai multe gauri din pamant. Este treaba evanghelicilor Apple sa-l cafteasca pe Balmer inapoi in gropile mizere.

In mod clar jocul, o batjocura la adresa sefului competitorului Microsoft care si-a manifestat deschis scepticismul cu privire la recomandarea iPhone ca un gadget obligatoriu de avut.

"Scopul nostru este de a crea un joc distractiv pentru iPhone ce ar atrage deopotriva impatimitii de jocuri si fanii iPhone", a comentat Presedintele MyNuMo, Sherri Cuono.

Hmmm, puteti sa ne numiti cinici dar nu cred ca acesta a fost singurul scop al lui MyNuMo.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×