Google cumpara firma de telefonie pe internet GrandCentral

1.091 ori
<b>Google cumpara firma de telefonie pe internet GrandCentral</b>Google a cumparat GrandCentral Communications, o firma de servicii de internet ce ofera utilizatorilor numere de telefon fixe pe viata, pentru orice terminal fix sau mobil, oriunde pe glob. Google nu a dezvaluit cat a platit pentru pantrunderea sa in...

Google a cumparat GrandCentral Communications, o firma de servicii de internet ce ofera utilizatorilor numere de telefon fixe pe viata, pentru orice terminal fix sau mobil, oriunde pe glob.

Google nu a dezvaluit cat a platit pentru pantrunderea sa in Silicon Valley, dar a declarat ca tehnologia va oferi utilizatorilor serviciilor sale, un alt mod de comunicare.

"Suntem de parere ca tehnologia GrandCentral se potriveste foarte bine cu incercarile Google de a furniza servicii ce imbunatatesc schimbul de informatii intre utilizatori", a declarat managerul de produs Wesley Chan intr-un articol pe site-ul Google.

Utilizatorii GrandCentral vor avea "un numar pe viata" pe care il pot pune pe telefoanele de acasa, liniile de la birou sau pe telefoanele mobile precum doresc prin utilizarea internetului.

"Primiti un numar de telefon la care puteti seta sa sune toate, cateva sau nici unul din telefoanele dvs., in functie de persoana care suna", a spus Chan.

"Astfel telefonul dvs. este legat de dvs., si nu de locatie sau slujba".

Mesajele telefonice pot fi ascultate de pe orice telefon sau online si trimise catre orice numar de telefon, dupa declaratiile celor de la GrandCentral.

GrandCentral a fost infiintata la sfarsitul lui 2005 de Craig Walker si Vincent Paquet,care au lucrat impreuna pentru conducerea companiei de telefonie de internet Dialpad Communications, cumparata de rivalul Google, Yahoo, in Iunie 2005.

Walker a declarat ca ideea de directionare a convorbirilor la un singur numar i-a venit in timp ce incerca sa se descurce cu casutele de mail voce BlackBerry de la munca si de telefonie mobila in aeroportul international San Francisco.

Software-ul GrandCentral este in faza de testare beta si informatiile cu privire la planurile celor de la Google cu acesta, inca nu sunt disponibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×