Tetris gratuit pe iPhone - Tris

1.596 ori
<b>Tetris gratuit pe iPhone - Tris</b>Cel mai jucat joc din lume soseste si pe iPhone, asta daca nu exista deja, sub alte forme. Este vorba de Tris, o varianta gratuita a celebrului Tetris, care este acum disponibila pe handsetul produs de Apple. &nbsp; De ce am cheltui 10 dolari pe Tetrisul...

Cel mai jucat joc din lume soseste si pe iPhone, asta daca nu exista deja, sub alte forme. Este vorba de Tris, o varianta gratuita a celebrului Tetris, care este acum disponibila pe handsetul produs de Apple.

De ce am cheltui 10 dolari pe Tetrisul celor de la Electronic Arts, cand putem juca acest titlu gratuit? Tris poate fi descarcat prin intermediul lui Apple App Store gratuit, aplicatia putand fi considerata o clona a clasicului Tetris. Veti misca toate cubuletele care cad cu degetul pe ecran si le veti roti "batand" cu degetul oriunde pe display.

Aici se termina lista cu detalii, caci jocul nu isi va depasi statutul, fiind un Tetris simplu, fara mari pretentii. Oare ce parere vor avea cei de la EA, cand vor afla ca publicul nu este interesat de jocul lor, preferand varianta gratuita oferita prin App Store? Mario a fost printre primele jocuri care si-a facut aparitia pe iPhone si iata-l acum urmat de Tetris, fara a pune la socoteala zecile de titluri oficiale aparute pe acest terminal. Oare ce titluri clasice mai urmeaza? Lotus, Zelda, Mega Man, Bomberman?

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×