Discuţiile dintre Apple, BMW şi Daimler cu privire la un proiect auto comun s-ar fi soldat cu un eşec

888 ori
<b>Discuţiile dintre Apple, BMW şi Daimler cu privire la un proiect auto comun s-ar fi soldat cu un eşec</b>Potrivit unui raport recent ajuns în presă, se pare că discuțiile dintre Apple, BMW și Daimler, cu privire la un proiect auto comun, s-au soldat cu un eșec. Cea mai mare pierdere este desigur de partea Apple, o companie fără experiență pe piața auto

În ultimele luni s-a discutat tot mai mult despre perspectiva unui automobil Apple, sau a unei colaborări între firma din Cupertino şi giganţii industriei auto. Azi aflăm că discuţiile dintre Apple, BMW şi Daimler ar fi eşuat.

Apple nu are experienţă în zona de producţie a automobilelor, deci era de aşteptat să apeleze la parteneri. Colaborarea a picat cu BMW încă de anul trecut, iar cea cu Daimler recent, iar surse apropiate de companii afirmă că managerii şi acţionarii au fost de vină pentru aceasta nesincronizare. O problemă a fost şi că Apple vrea ca automobilul său să fie creat cu software-ul propriu cloud la bord, dar producătorii germani doresc protecţia utilizatorilor cu propriile soluţii software.

Oficiali Apple au vizitat recent Austria pentru a discuta cu alţi potenţiali parteneri, iar lista rămâne deschisă. Având în vedere faptul că şi LeEco a lansat recent un concept de automobil electric şi autonom, creatorul lui iPhone şi iPad s-ar putea întoarce oricând spre China, ca sursă pentru parteneri. Vă reamintesc că se vehiculează de ceva vreme faptul că prima maşină Apple ar urma să fie gata prin 2019.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×