Discuţiile dintre Apple, BMW şi Daimler cu privire la un proiect auto comun s-ar fi soldat cu un eşec

921 ori
<b>Discuţiile dintre Apple, BMW şi Daimler cu privire la un proiect auto comun s-ar fi soldat cu un eşec</b>Potrivit unui raport recent ajuns în presă, se pare că discuțiile dintre Apple, BMW și Daimler, cu privire la un proiect auto comun, s-au soldat cu un eșec. Cea mai mare pierdere este desigur de partea Apple, o companie fără experiență pe piața auto

În ultimele luni s-a discutat tot mai mult despre perspectiva unui automobil Apple, sau a unei colaborări între firma din Cupertino şi giganţii industriei auto. Azi aflăm că discuţiile dintre Apple, BMW şi Daimler ar fi eşuat.

Apple nu are experienţă în zona de producţie a automobilelor, deci era de aşteptat să apeleze la parteneri. Colaborarea a picat cu BMW încă de anul trecut, iar cea cu Daimler recent, iar surse apropiate de companii afirmă că managerii şi acţionarii au fost de vină pentru aceasta nesincronizare. O problemă a fost şi că Apple vrea ca automobilul său să fie creat cu software-ul propriu cloud la bord, dar producătorii germani doresc protecţia utilizatorilor cu propriile soluţii software.

Oficiali Apple au vizitat recent Austria pentru a discuta cu alţi potenţiali parteneri, iar lista rămâne deschisă. Având în vedere faptul că şi LeEco a lansat recent un concept de automobil electric şi autonom, creatorul lui iPhone şi iPad s-ar putea întoarce oricând spre China, ca sursă pentru parteneri. Vă reamintesc că se vehiculează de ceva vreme faptul că prima maşină Apple ar urma să fie gata prin 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×