Samsung SGH-G810 primeste premiul EISA pentru cel mai bun telefon cu camera

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.220 ori
<b>Samsung SGH-G810 primeste premiul EISA pentru cel mai bun telefon cu camera</b>EISA (European Imaging and Sound Association) a decernat celor de la Samsung premiul pentru cel mai bun telefon cu camera, modelul SGH-G810. Telefonul impresioneaza atat de mult la capitolul foto, incat juriul EISA se intreaba daca acesta este cu adevarat...

EISA (European Imaging and Sound Association) a decernat celor de la Samsung premiul pentru cel mai bun telefon cu camera, modelul SGH-G810. Telefonul impresioneaza atat de mult la capitolul foto, incat juriul EISA se intreaba daca acesta este cu adevarat un handset sau o camera foto.

G810 soseste cu o camera de 5 megapixeli, zoom optic de 3x, zoom digital de 4x si blitz Xenon. In plus, camera terminalului suporta detectare faciala, include un stabilizator de imagine, are o sensibilitate ISO de pana la 800, macro shot, panorama shot si mosaic/multi shot. Telefonul a fost lansat in Europa si Orientul Mijlociu in luna aprilie a acestui an, iar pe lista de specificatii se afla si OS-ul Symbian 9.2 S60 3rd edition, GPS si un display TFT QVGA de 2.6 inchi.

Trebuie mentionat faptul ca G810 suporta si inregistrare video (H.263, H264, MPEG4) la 30 fps (QVGA) si soseste cu un editor video plus capacitatea de a efectua video convorbiri. Nici playerul sau audio nu e de neglijat, suportand playback pentru melodii in format MP3, AAC, AAC+, AAC+(e), WMA, AMR si RA. In cele din urma, trebuie sa aflati ca handsetul Samsung SGH-G810 masoara 103 x 52.9 x 17.9 mm si incorporeaza o baterie de 1200 mAh.

Va reamintim ca telefoanele Samsung pot fi achizitionate in Romania prin reprezentantul oficial al companiei, HAT Group Co.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×