Sony Ericsson W980 castiga premiul EISA pentru cel mai bun telefon muzical

1.697 ori
<b>Sony Ericsson W980 castiga premiul EISA pentru cel mai bun telefon muzical</b>Telefonul Sony Ericsson W980 tocmai a primit o distinctie EISA pentru "cel mai bun telefon european cu functii muzicale". EISA este o asociatie formata din 50 de reviste de specialitate din 19 tari, care selecteaza in fiecare an castigatori ai premiilor...

Telefonul Sony Ericsson W980 tocmai a primit o distinctie EISA pentru "cel mai bun telefon european cu functii muzicale". EISA este o asociatie formata din 50 de reviste de specialitate din 19 tari, care selecteaza in fiecare an castigatori ai premiilor sale la diferite categorii.

Juriul asociatiei afirma ca handsetul Walkman este irezistibil, fie ca vorbim de carcasa neagra lucioasa sau de cei 8 GB de memorie interna, sau poate de camera de 3.2 megapixeli. Telefonul W980 este un quad-band care soseste cu tuner FM, Bluetooth stereo si un player audio care poate fi utilizat chiar si atunci cand terminalul are clapeta glisanta inchisa.

Sub aceasta se afla un display QVGA de 2.2 inchi care afiseaza imagini de 262.000 de culori, iar printre feature-urile cele mai impresionante se numara transmitatorul radio FM. Acesta transfera playbackul audio pe radio-ul standard din masina utilizatorului, cu tot cu informatiile despre melodie (artist, nume) prin RDS. In cele din urma, comitetul EISA a fost impresionat de functiiile SenseMe si controlul prin miscarea telefonului. Felicitari Sony Ericsson!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×