World of Warcraft pe iPhone?

1.507 ori
<b>World of Warcraft pe iPhone?</b>Nu am de gand sa analizez aceasta poveste deoarece nu pare a avea mare credibilitate, dar masele de pe internet au gasit un zvon pe iPhone World din 9 Februarie conform caruia World of Warcraft ar veni pe iPhone. Sursa anonima sustine ca Steve jobs ar fi...

Nu am de gand sa analizez aceasta poveste deoarece nu pare a avea mare credibilitate, dar masele de pe internet au gasit un zvon pe iPhone World din 9 Februarie conform caruia World of Warcraft ar veni pe iPhone.

Sursa anonima sustine ca Steve jobs ar fi declarat urmatoarele: "Imaginati-va cum ar fi sa jucati WOW folosind o interfata cu ecran tactil…".

Hmm, chiar daca a facut acesta afirmatie, nu reiese clar intentia de a o pune de o colaborare. Dar cine stie... Multe idei si afaceri pornesc din zvonuri! oricum, cred ca ar avea de castigat toate cele trei parti implicate, adica: Apple, Blizzard Entertainment si nu in ultimul rand fanii celor doi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×