World of Warcraft pe iPhone?

1.528 ori
<b>World of Warcraft pe iPhone?</b>Nu am de gand sa analizez aceasta poveste deoarece nu pare a avea mare credibilitate, dar masele de pe internet au gasit un zvon pe iPhone World din 9 Februarie conform caruia World of Warcraft ar veni pe iPhone. Sursa anonima sustine ca Steve jobs ar fi...

Nu am de gand sa analizez aceasta poveste deoarece nu pare a avea mare credibilitate, dar masele de pe internet au gasit un zvon pe iPhone World din 9 Februarie conform caruia World of Warcraft ar veni pe iPhone.

Sursa anonima sustine ca Steve jobs ar fi declarat urmatoarele: "Imaginati-va cum ar fi sa jucati WOW folosind o interfata cu ecran tactil…".

Hmm, chiar daca a facut acesta afirmatie, nu reiese clar intentia de a o pune de o colaborare. Dar cine stie... Multe idei si afaceri pornesc din zvonuri! oricum, cred ca ar avea de castigat toate cele trei parti implicate, adica: Apple, Blizzard Entertainment si nu in ultimul rand fanii celor doi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×