World of Warcraft pe iPhone?

Autor:  | Publicat în:  Zvon 1.470 ori
<b>World of Warcraft pe iPhone?</b>Nu am de gand sa analizez aceasta poveste deoarece nu pare a avea mare credibilitate, dar masele de pe internet au gasit un zvon pe iPhone World din 9 Februarie conform caruia World of Warcraft ar veni pe iPhone. Sursa anonima sustine ca Steve jobs ar fi...

Nu am de gand sa analizez aceasta poveste deoarece nu pare a avea mare credibilitate, dar masele de pe internet au gasit un zvon pe iPhone World din 9 Februarie conform caruia World of Warcraft ar veni pe iPhone.

Sursa anonima sustine ca Steve jobs ar fi declarat urmatoarele: "Imaginati-va cum ar fi sa jucati WOW folosind o interfata cu ecran tactil…".

Hmm, chiar daca a facut acesta afirmatie, nu reiese clar intentia de a o pune de o colaborare. Dar cine stie... Multe idei si afaceri pornesc din zvonuri! oricum, cred ca ar avea de castigat toate cele trei parti implicate, adica: Apple, Blizzard Entertainment si nu in ultimul rand fanii celor doi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×