Apple lucrează la un display de iPhone ce ocupa întreaga zonă frontală, elimină nevoia de buton Home

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.747 ori
<b>Apple lucrează la un display de iPhone ce ocupa întreaga zonă frontală, elimină nevoia de buton Home</b>Conform unor surse apropiate de furnizorii Apple, compania din Cupertino ar lucra la un display de iPhone care ocupa &icirc;ntreaga zonă frontală. Indicii vin şi din zona de chipuri pentru display, care ar integra şi tehnologie de amprentare. &nbsp;...

Conform unor surse apropiate de furnizorii Apple, compania din Cupertino ar lucra la un display de iPhone care ocupa întreaga zonă frontală. Indicii vin şi din zona de chipuri pentru display, care ar integra şi tehnologie de amprentare.

Astfel nu va mai fi nevoie ca butonul Home să integreze un senzor special pentru amprente, ci ecranul va oferi această funcţionalitate. Viitoarele modele iPhone vor putea astfel să fie mult mai subţiri, fiind subţiat panoului ecranului. Auzisem de ceva vreme ca pe viitor terminalele mobile şi în special Apple iPhone vor permite autentificarea pe bază de amprenta prin apăsarea pe ecran, dar iată că avem şi dovezi.

Apple ar avea deja gata chipseturile pentru noile sale produse, o variabilă importantă pe actuala piaţă a procesoarelor. Acesta se afla în plină schimbare, cu foarte multe fuziuni, tranzacţii şi achiziţii. Printre ele se numără şi achiziţia Broadcom de către Avago, cu menţiunea că Broadcom furnizează componente importante pentru Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×