Worms 2007 pentru telefonul mobil!

1.595 ori
<b>Worms 2007 pentru telefonul mobil!</b>Iata ca viermisorii adorati de gameri s-au intors, de data aceasta pe telefonul mobil. Se pare ca vom vedea un nou hit purtand numele Worms, de data acesta in versiunea 2007. Gasiti la sfarsitul acestui articol secvente de gameplay ale noului joc!...

Iata ca viermisorii adorati de gameri s-au intors, de data aceasta pe telefonul mobil. Se pare ca vom vedea un nou hit purtand numele Worms, de data acesta in versiunea 2007. Gasiti la sfarsitul acestui articol secvente de gameplay ale noului joc!

Actiunea lui Worms 2007 se petrece in diverse perioade temporale si ti se va da comanda unui batalion de viermisori, inarmati cu cele mai traznite unelte de distrugere in masa. Un numar mai mare de unitati, mai multe arme, control complet al camerei, scenarii generate aleatoriu si interactiune distructiva cu mediul din jurul personajelor, acestea sunt doar cateva din atuurile noului joc.

Jocul arata destul de bine din punct de vedere grafic rivalizand chiar cu versiunile disponibile pe consolele portabile. Vocile originale ale viermisorilor au fost incluse, impreuna cu diversele lor tachinari la adresa adversarilor. Ramane de vazut daca este disponibila si o optiune de multiplayer, fie prin wireless, fie folosind acelasi telefon si controland pe rand, cele 2 armate. Probabil lansarea noului joc va coincide cu cea a unei versiuni pentru console si PC, inviind seria Worms, care nu ne-a mai incantat in ultimii ani la fel de mult ca jocurile initiale.

Worms va este oferit de THQ Wireless

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×