My 2 cents: purtabilele - uneori prea multă informaţie strică...

Autor:  | Publicat în:  Opinii 1.722 ori
<b>My 2 cents: purtabilele - uneori prea multă informaţie strică...</b>Av&acirc;nd &icirc;n vedere că suntem aproape de lansarea lui Apple Watch, care se anunţă a fi un hit... şi nu prea, e momentul să vedem cum stăm cu purtabilele, ca segment de produse. După 2-3 ani de activitate, ar trebui să putem să ne dăm...

Având în vedere că suntem aproape de lansarea lui Apple Watch, care se anunţă a fi un hit... şi nu prea, e momentul să vedem cum stăm cu purtabilele, ca segment de produse. După 2-3 ani de activitate, ar trebui să putem să ne dăm seama dacă ele sunt hituri sau nu. Teoretic, segmentul e în ascensiune, dar pentru mine personal, gadgeturile de acest gen mai rău încurca decât ajută.

Am încercat să fac jogging liniştit, dar Samsung Gear Fit îmi tot distrăgea atenţia cu vibraţii şi simţeam mereu nevoia să văd paşi, puls, calorii, în loc să mă concentrez la alergat. La fel, două-trei brăţări de fitness setate în modul monitorizare somn mă făceau să mă trezesc din oră în oră, din curiozitatea de a vedea dacă am dormit bine sau nu. Ca să nu mai vorbim că în ciuda recenziilor pozitive, e neplăcut să dormi cu un purtabil la încheietură.

Prea multă informaţie despre momentele de relaxare, sport şi somn strică în acest caz. Pe voi v-au prins purtabilele?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×