IFA 2016: Garmin lansează un smartwatch cu design subțire, dar şi GPS şi senzor de puls: Garmin Forerunner 35

Autor:  | Publicat în:  Garmin 993 ori
<b>IFA 2016: Garmin lansează un smartwatch cu design subțire, dar şi GPS şi senzor de puls: Garmin Forerunner 35</b>Purtabilele au avut mereu un loc special la IFA şi nici acest an nu face excepţie, cu Garmin fiind o prezență importantă la Berlin. Compania a anunţat noul smartwatch Garmin Forerunner 35, care costă 200 de dolari şi este un update pentru Forerunner 25.

Purtabilele au avut mereu un loc special la IFA şi nici acest an nu face excepţie, cu Garmin fiind o prezență importantă la Berlin. Compania a anunţat noul smartwatch Garmin Forerunner 35, care costă 200 de dolari şi este un update pentru Forerunner 25.

Cea mai mare diferenţă faţă de predecesor este faptul că noul model are un design mai subțire. În plus, primim o baterie mai generoasă, ecran cu rezoluţie ridicată şi un scanner de puls. Forerunner 35 oferă o perioadă de funcţionare de 9 zile şi are multiple moduri de analiză a sesiunii de fitness: mers, alergat, ciclism, bandă de alergat şi alte activităţi cardio.

Nu monitorizează şi înotul din păcate, dar e rezistent până la 50 metri adâncime. Măsoară distanţele parcurse via GPS, iar dacă această funcţie e pornită durata de funcţionare a bateriei scade la 13 ore. Va număra paşi şi calorii, va afişa notificări şi permite şi controlul muzicii de la încheietură. Garmin Forerunner 35 ajunge în magazine la toamnă şi costă 200 de dolari. Vine pe negru, albastru sau alb.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×