Cugetare: Câteva cuvinte despre Spotify în România

5.885 ori
<b>Cugetare: Câteva cuvinte despre Spotify în România</b>Probabil încurajaţi de succesul Netflix, Spotify s-au gândit să încerce şi ea marea (Neagră) cu degetul. Problema lor e însă că piaţa din România este deja supraaglomerată în acest segment!

Probabil încurajaţi de succesul Netflix, Spotify s-au gândit să încerce şi ei marea (Neagră) cu degetul. Problema lor e însă că piaţa din România este deja supraaglomerată în acest segment!

Personal am o experienţă destul de vastă în aceste servicii, folosind Last FM încă de pe vremea când serviciul era disponibil în România şi cu hack puteai asculta streamingul lor şi cu aplicaţia Android. Păcat că s-au dat la fund..

În fine, a urmat apariţia Google Play Music, întâi cu posibilitatea ascultării librăriei proprii de melodii, care s-a extins între timp de la 10.000 la 50.000 de piese încărcabile în cloud, ca apoi să mă abonez la serviciul lor plătit de streaming, astfel având acces la mai toate melodiile online ce mă interesează.

La un moment dat m-am abonat şi la Apple Music, dar am renunţat în momentul în care hapsânii din Cupertino au vrut să mă taxeze separat și pentru aplicaţia de Android!

De asemenea am încercat şi nereuşitul Zonga şi neterminatul Electrecord (nu permite streaming local via Chromecast) şi chiar nu văd cum ar putea Spotify să mă determine să renunţ la Google Play Music, de vreme ce sunt deja All-In la "Big G".

Ca mine probabil sunt mult alţi utilizatori, împărţiţi între Google şi Apple, iar Spotify, chiar dacă e un super-serviciu de streaming şi extrem de popular în State, sunt sceptic privind viitorul lor local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×