Cugetare: Livrările la timp au fost mereu o problemă, dar măcar ştii unde e coletul..

2.051 ori
<b>Cugetare: Livrările la timp au fost mereu o problemă, dar măcar ştii unde e coletul..</b>UPS, binecunoscuta companie de curierat de peste Ocean, tocmai a anunţat tracking-ul în timp real al coletelor prin intermediul telefoanelor, tabletelor şi a PC-ului, clienților oferindu-le posibilitatea de a observa locaţia curentă a coletului pe o hartă

Aşa-i că te-ai întâlnit şi tu cu această problemă? Mai mereu în preajma sărbătorilor şi mai ales în perioada Black Friday (deşi mai nou acesta apare bisăptămânal şi tine chiar şi 7 zile), suntem în aşteptare de colete.

Evident (cum altfel?), la relaţii cu clienţii nu răspunde nimeni (doh) și nu, nu voi arăta cu degetul către unul sau altul dintre operatorii de curierat rapid din România - deoarece fără excepție, toţi se află în aceeaşi oală, ci voi da ca exemplu o soluţie la îndemâna acestora!

Dar înainte de acest lucru, doresc să vă amintesc de un serviciu ce există de peste 10 ani la noi în ţară şi anume urmărirea flotilei de vehicule prin GPS. Ştiu asta deoarece am avut ocazia să colaborez în anii 2000 cu Arobs Transilvania, care ofereau şi oferă încă astfel de servicii.

Unde doresc să ajung.. UPS, binecunoscuta companie de curierat de peste Ocean, tocmai a anunţat tracking-ul în timp real al coletelor prin intermediul telefoanelor, tabletelor şi a PC-ului, clienților oferindu-le posibilitatea de a observa locaţia curentă a coletului pe o hartă.

Consider că un astfel de serviciu ar putea fi implementat şi de către curierii autohtoni, tehnologia fiind la îndemână (GPS tracking, NFC, conexiuni de date ieftine, baze de date, aplicații..).

Vă daţi seama de câţi nervi irosiţi degeaba s-ar şi am scăpa? 

Hai că se poate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×