Cautarea locala va deveni o aplicatie cheie pe telefonul mobil pana in 2013

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 3.954 ori
<b>Cautarea locala va deveni o aplicatie cheie pe telefonul mobil pana in 2013</b>Aproape 1.3 miliarde de utilizatori de telefoane mobile, 30% din totalul abonatilor la nivel mondial vor utiliza servicii de cautare locala pana in 2013, ne informeaza analistii de la Juniper Research. Studiul efectuat de catre acestia afirma ca regiunile...

Aproape 1.3 miliarde de utilizatori de telefoane mobile, 30% din totalul abonatilor la nivel mondial vor utiliza servicii de cautare locala pana in 2013, ne informeaza analistii de la Juniper Research.

Studiul efectuat de catre acestia afirma ca regiunile unde cautarea locala va fi cel mai des utilizata sunt Europa de Vest si America de Nord, de vreme ce toate tarile din aceste regiuni beneficiaza de provideri de informatii digitale de calitate. Fie ca e vorba de pagini aurii virtuale, ghidul oraselor, ghidul restaurantelor si cel al traficului, toate aceste informatii vor fi la un click distanta pentru toti utilizatorii, in viitor. De asemenea, utilizatorii de telefoane mobile vor beneficia de o acoperire mai buna in cazul softurilor navigationale, aducandu-si aportul si noul satelit al Uniunii Europene.

Cautarea locala va fi finantata de catre reclame, aceastea fiind cheia cresterii si dezvoltarii acestui sector, conform Juniper Research. Studiul prezice si profituri de pana la 4.8 miliarde de dolari obtinute din cautarea pe telefonul mobil (pana in 2013), dar avertizeaza ca o supraincarcare cu reclame ar limita folosirea cautarii locale. De asemenea este luat in calcul si un risc perceput de catre public, cel al difuzarii informatiilor personale prin intermediul motoarelor de cautare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×