Cugetare: Schimbarea macazului de la BlackBerry OS 10, la Android, ar fi o greşeală pentru canadienii de la BlackBerry!

Autor:  | Publicat în:  Opinii 1.635 ori
<b>Cugetare: Schimbarea macazului de la BlackBerry OS 10, la Android, ar fi o greşeală pentru canadienii de la BlackBerry!</b>E vorba evident despre strategie! Nu spun că nu e bine să ofere şi opţiunea Android pentru clienţi, dar consider că trebuie să ofere opţiunea &icirc;n forma unei alegeri libere, iar telefoanele canadienilor ar avea o trecere mai bună, dacă...

E vorba evident despre strategie! Nu spun că nu e bine să ofere şi opţiunea Android pentru clienţi, dar consider că trebuie să ofere opţiunea în forma unei alegeri libere, iar telefoanele canadienilor ar avea o trecere mai bună, dacă acestea ar veni, toate, cu posibilitatea de a folosi ori BB OS10, ori Android!

Dacă acest lucru ar putea fi realizat cu un simplu factory reset (nu vorbesc de dual boot) şi dacă ai putea alege unul dintre cele două sisteme de operare, BB ar specula o nişă a pieţei care nu este deloc exploatată.

Spre deosebire de trecerea cu casă şi cu masă pe Android, care lucru cu siguranţă ar revolta fanii înrăiţi (câți au mai rămas) ai brandului şi i-ar îndepărta poate definitiv de la a mai cumpăra aceste telefoane, plus incertitudinea succesului unui telefon care - să fim serioşi - atrage atenţia, dar e ciudat rău. Posibilitatea de a alege sistemul de operare rulat pe smartphone, cred că ar împăca pe toată lumea și ar aduce acel plus necesar, ce te-ar face să cumperi ceva nou!

Vorbesc despre absolut toate telefoanele pe care le vor lansa cei de la BlackBerry, inclusiv semi-succesul BlackBerry Passport deja lansat, telefon ce vi l-am prezentat deja într-o recenzie completă.

Opinia mea e că viitorul BlackBerry Priv, dacă va veni doar în varianta Android, va însemna ieşirea canadienilor de pe piaţa hardware mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×