Cugetare: De ce scandalul Vodafone & Telekom trebuie privit altfel!

Autor:  | Publicat în:  Opinii 2.207 ori
<b>Cugetare: De ce scandalul Vodafone & Telekom trebuie privit altfel!</b>Vodafone joacă la două cărţi aici! Vrea să pară a fi cel bun &icirc;n &icirc;ntreaga afacere, dar prin acest tertip prin care oferă cadouri pentru minutele vorbite către propria reţea, dinspre reţelele concurenței, ei doresc de fapt să...

Vodafone joacă două cărţi aici! Vrea să pară a fi cel bun în întreaga afacere, dar prin acest tertip prin care oferă cadouri pentru minutele vorbite către propria reţea, ei doresc de fapt să obțină eliminarea de pe piaţă a cartelelor preplătite cu minute nelimitate! Practic în perioada următoare nu vom mai beneficia de cartele cu astfel de beneficii, ceea ce nu sună chiar bine!

Ideal (dar improbabil) ar fi ca utilizatorii să renunțe în a abuza această lacună găsită de operator, altminteri Vodafone (și de ce nu și Telekom şi Orange) vor ieși mai câștigați pe termen lung, bineînțeles în defavoarea buzunarului clienților! Merită deci să obții un beneficiu mic, imediat, în detrimentul pierderii opţiunii de a vorbi nelimitat la preţuri modice?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×