Cam la câţi ani suntem de tuningul de GPU mobil?

2.051 ori
<b>Cam la câţi ani suntem de tuningul de GPU mobil?</b>În orice comunitate tech arunci o privire, fie axată pe Internet of Things, pe automobile electrice sau vorbind despre roboţi, se va găsi cineva să întrebe ce configuraţie e ideală să joace Crysis 3 pe PC. Numai în Mobicastul colegului Alex sunt vreo..

În orice comunitate tech arunci o privire, fie axată pe Internet of Things, pe automobile electrice sau vorbind despre roboţi, se va găsi cineva să întrebe ce configuraţie e ideală să joace Crysis 3 pe PC. Numai în Mobicastul colegului Alex sunt vreo 3-4 întrebări de genul săptămânal. Iar asta m-a pus pe gânduri. Oare la câţi ani distanţă suntem de "tunarea" de GPU pe mobil şi tabletă?

Peste câţi ani ne vom schimba chipsetul grafic de la mobil, având în vedere modularitatea, adăugând şi ceva RAM pentru a juca un Crysis Mobile mai bine sau noul Far Cry? Deja răcirea cu heatpipe există, unii producători de telefoane se laudă cu performanţe de Core i3 şi i5 pe mobil si tabletă, deci în maxim 2-3 ani băieţii cu tuningul se vor muta la GPU-urile de mobil.

Şi inevitabil va veni şi momentul când va face "poc" un device supradotat...  si "se va arde sursa". Oare peste cati ani?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×