OnePlus X disponibil la liber, fără invitaţii, începând de azi!

1.510 ori
<b>OnePlus X disponibil la liber, fără invitaţii, începând de azi!</b>OnePlus a anunţat oficial pe forumul sau ca de azi ridică obligativitatea invitaţiilor pentru a cumpăra un model OnePlus X, ceea ce ne uşurează accesul la excelentul handset. Văzut de mulţi ca o alternativă solidă la multe modele midrange spre...

OnePlus a anunţat oficial pe forumul sau ca de azi ridică obligativitatea invitaţiilor pentru a cumpăra un model OnePlus X, ceea ce ne uşurează accesul la excelentul handset. Văzut de mulţi ca o alternativă solidă la multe modele midrange spre high end de pe piaţă, terminalul e mult mai elegant decât OnePlus 2.

OnePlus X e disponibil fără invitaţie mai rapid decât s-a întâmplat pentru precedentele handseturi. OnePlus afirma pe forum şi că a început să se descurce mai bine cu cererea mare şi onorarea unui număr de comenzi uriaş. OnePlus 2 a fost pus la dispoziţie fără invitaţie la 4 luni după lansare, iar acum odată cu OnePlus X scade perioadă şi trendul va continua.

În plus, sunt oferite şi reduceri de 20% pentru husele şi carcasele pentru OnePlus 2 şi OnePlus, tot începând de azi. Am mai aflat şi că OnePlus Power Bank a fost vândut în pierdere până acum şi va înregistra o creştere de preţ, de la 14.99 dolari la 19 dolari. Vă reamintesc că OnePlus X costă 250 de dolari şi vine cu sticlă în faţă şi spate, ecran Full HD de 5 inch, camera de 13 MP, 3 GB, procesor Snapdragon 801 şi baterie de 2525 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×