OnePlus X disponibil la liber, fără invitaţii, începând de azi!

1.490 ori
<b>OnePlus X disponibil la liber, fără invitaţii, începând de azi!</b>OnePlus a anunţat oficial pe forumul sau ca de azi ridică obligativitatea invitaţiilor pentru a cumpăra un model OnePlus X, ceea ce ne uşurează accesul la excelentul handset. Văzut de mulţi ca o alternativă solidă la multe modele midrange spre...

OnePlus a anunţat oficial pe forumul sau ca de azi ridică obligativitatea invitaţiilor pentru a cumpăra un model OnePlus X, ceea ce ne uşurează accesul la excelentul handset. Văzut de mulţi ca o alternativă solidă la multe modele midrange spre high end de pe piaţă, terminalul e mult mai elegant decât OnePlus 2.

OnePlus X e disponibil fără invitaţie mai rapid decât s-a întâmplat pentru precedentele handseturi. OnePlus afirma pe forum şi că a început să se descurce mai bine cu cererea mare şi onorarea unui număr de comenzi uriaş. OnePlus 2 a fost pus la dispoziţie fără invitaţie la 4 luni după lansare, iar acum odată cu OnePlus X scade perioadă şi trendul va continua.

În plus, sunt oferite şi reduceri de 20% pentru husele şi carcasele pentru OnePlus 2 şi OnePlus, tot începând de azi. Am mai aflat şi că OnePlus Power Bank a fost vândut în pierdere până acum şi va înregistra o creştere de preţ, de la 14.99 dolari la 19 dolari. Vă reamintesc că OnePlus X costă 250 de dolari şi vine cu sticlă în faţă şi spate, ecran Full HD de 5 inch, camera de 13 MP, 3 GB, procesor Snapdragon 801 şi baterie de 2525 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×