My 2 cents: Ce faci cu al treilea telefon şi a doua tabletă?

3.971 ori
<b>My 2 cents: Ce faci cu al treilea telefon şi a doua tabletă?</b>Mai toți dintre noi deținem 2 sau chiar 3 telefoane mobile, doar unul dintre acestea fiind dispozitivul pe care îl utilizăm zi de zi. Ce se întâmplă totuși cu aceste device-uri secundare pe care nu le utilizăm atât de des? Ei bine, astăzi caut răspunsul

Cum toată lumea din România are lejer 2 telefoane, e clar că multă lume are chiar şi 3. Azi vreau să aflu ce faceţi cu al treilea telefon, dar şi cu a doua tabletă, pentru că sigur aveţi şi aşa ceva. E clar că primul telefon e un daily driver, cu Facebook, apeluri, mailuri şi jocuri, iar al doilea e telefonul pentru gaming sau pentru filmat şi fotografiat să zicem.

Telefonul cu numărul 3 ar fi un music phone pentru mine sau poate un model "de scandal" de luat în mediile mai dure. Tableta numărul 2 e cea low end din China, de dat bunicului sau copilului. La voi cum arată peisajul device-urilor din Liga secundă şi liga a treia?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×