My 2 cents: iOS Files ar putea fi un semn că Apple se deschide în sfârşit

3.058 ori
<b>My 2 cents: iOS Files ar putea fi un semn că Apple se deschide în sfârşit</b>Una dintre marile introduceri marca Apple din iOS 11 este și secțiunea Files, practic un manage pentru fișierele stocate pe smartphone, lucru ce a lipsit cu desăvârșire de-a lungul anilor. Această introducere poate marca faptul că

Aproape că nu mi-a venit să îmi cred ochilor când am aflat că Apple lansează un file manager pentru iOS. E la fel de trăznit că lansarea unui telefon Windows Phone cu toate serviciile Google oferite din start. Ce e cert e că Apple a început să lase lumea să îşi administreze mai îndeaproape fişierele. Cu câţiva ani în urmă ar fi văzut asta o poartă spre piraterie, dar acum în sfârşit au înţeles că nu mai putem să operăm doar cu iconuri, zeci, sute, mii de iconuri. E nevoie de structură şi asta mai ales pentru că unii folosesc iPad-ul Pro pentru muncă.

Ceva îmi spune că acesta e doar începutul şi că pe viitor am putea vedea şi trecerea la port USB Type-C şi la alte concesii din partea Apple, poate chiar Doamne fereşte stocare expandabilă sau vreo grozăvie ca suport pentru accesoriile rivalilor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×