Prezentare CHOETECH T555S-Q: Încărcător wireless de 15W cu rol de stand și adaptor Quick Charge 3.0 în pachet

576 ori
<b>Prezentare CHOETECH T555S-Q: Încărcător wireless de 15W cu rol de stand și adaptor Quick Charge 3.0 în pachet</b>Dacă vă amintiți, în această primăvară v-am prezentat aici pe Mobilissimo și câteva produse din partea companiei chineze CHOETECH, fiind vorba despre încărcătorul wireless T535-S cu putere de 10W și alimentare duală

Dacă vă amintiți, în această primăvară v-am prezentat aici pe Mobilissimo și câteva produse din partea companiei chineze CHOETECH, fiind vorba despre încărcătorul wireless T535-S cu putere de 10W și alimentare duală, respectiv T541-S - un încărcător wireless pentru mașină. De curând am primit la teste un nou astfel de accesoriu numit CHOETECH T555S-Q despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos.

Unboxing și design

După cum v-ați dat seama încă din titlu, avem de-a face aici tot cu un încărcător wireless pentru uzul de zi cu zi acasă sau la birou. Spre deosebire de modelul anterior ce permitea încărcarea telefonului "culcat", acesta grație formatului său de stand ne permite ca în timpul petrecut la birou să privim și asupra notificărilor dintr-un unghi mai ideal și totodată să interacționăm fără a fi nevoie să oprim alimentarea wireless.

Avem un LED de notificări în zona inferioară ce ne va anunța vizual atunci când telefonul se încarcă. Încărcătorul stand este confecționat dintr-un material plăcut la atingere și care nu va zgâria telefonul în cazul în care vă faceți griji în această privință. În cutie veți descoperi în primul rând încărcătorul wireless însoțit de un manual de utilizare.

Separat într-o altă cutie se află un adaptor Quick Charge 3.0 alături de un cablu de alimentare USB - microUSB v2.0 care nu ar trebui să vă deranjeze ținând cont de faptul că încărcătorul va sta mai mereu conectat la priză.

Specificații

Din punct de vedere al specificațiilor hardware, aflați că acest încărcător intitulat CHOETECH T555S-Q vine echipat cu 2 bobine de încărcare - modalitate prin care se permite încărcarea telefonului fie în mod landscape, fie în mod portret. În funcție de telefonul pe care îl aveți, alimentarea se va realiza până la o putere maximă de 15W prin standardul Wireless Qi. O listă a puterii de încărcare pentru cele mai populare telefoane aveți mai jos:

  • alimentare la 15W: LG V30, V30+, V35, V40, V50, G7, G8
  • alimentare la 10W: Galaxy S10, S10+, S10e, S9, S9+, S8, S8+, Note 9, Note 8, S7, S7 Edge, S6 Edge+
  • alimentare la 7.5W: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus 
  • alimentare la 5W: pentru toate iPhone-urile cu suport Qi

Se oferă și protecție în caz de supraîncărcare, dar și protecție pentru menținerea temperaturilor la un nivel optim. Aflați și faptul că puteți încărca telefonul vostru și cu o husă aplicată, dar nu mai groasă de 5 mm (recomandarea oferită de producător este aceea de a avea o husă de 4 mm grosime). De asemenea, țineți minte că husele cu inserții magnetice vor interfera cu alimentarea.

Impresii

Cât despre impresiile formate pe parcursul utilizării acestui pad de încărcare wireless, ce pot spune este că accesoriul de față și-a făcut cu brio treaba pentru care a fost creat. E drept că nu avem parte de cel mai rapid standard de încărcare wireless aici, dar raportat la preț nu ar trebui să existe obiecții. Mi-a plăcut mult și rolul de stand care mi-a permis să ajung la telefon rapid și fără probleme în timpul preluării unui apel, dar și să verific notificările într-un mod mai intuitiv decât s-ar fi întâmplat în cazul unui pad de încărcare "culcat". 

Preț și disponibilitate

Grație unui cod special de reducere pe care cei de la CHOETECH ni l-au oferit în această perioadă, veți putea achiziționa încărcătorul wireless T555S-Q pentru doar 24 dolari ~ adică undeva la 100 lei dacă facem conversia de monedă. Nu este un preț deloc rău mai ales ținând cont de funcționalitatea pe care ne-o oferă. Încărcarea rapidă wireless, libertatea pe care o oferă în utilizarea telefonului, dar și rolul de stand își merită pe deplin banii cheltuiți.

Folosind codul promo SCW55F vă puteți achiziționa și voi un asemenea încărcător wireless de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×