HTC HD2 intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea II (Video)

1.911 ori
<b>HTC HD2 intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea II (Video)</b>Dupa ce am vazut partea a doua a recenziei lui Google Nexus One si am aflat ce aplicatii functioneaza cel mai bine pe acest terminal, sa aruncam o privire din nou asupra lui HTC HD2, in partea a doua a recenziei sale, marca Mobilissimo.ro. Prima parte o...

Dupa ce am vazut partea a doua a recenziei lui Google Nexus One si am aflat ce aplicatii functioneaza cel mai bine pe acest terminal, sa aruncam o privire din nou asupra lui HTC HD2, in partea a doua a recenziei sale, marca Mobilissimo.ro. Prima parte o gasiti aici, iar in clipul de mai jos aflam ce poate camera acestui smartphone:

HD2 incorporeaza o camera de 5 megapixeli, care suporta rezolutii de pana la 2592 x 1944 pixeli, terminalul avand si importantul avantaj al touch focus-ului. Geotaggingul este si el prezent printre dotari, iar camera vine si cu blitz dual LED, descurcandu-se excelent in conditii de luminozitate scazuta. La capitolul defecte, descoperim faimoasa pata rozalie in centrul fotografiilor, dar care se poate rezolva cu ajutorul unui update software.

Handsetul este capabil si de captura video la 30 fps in format MPEG4 sau H.263, dar aici apare un fapt curios: desi HTC HD2 suporta autofocus, acesta este disponibil doar inainte de a incepe filmare, nu si in timpul ei. Partea a doua a recenziei prezinta si functiile multimedia ale terminalului, cu accentul pe calitatea difuzorului incorporat, dar si pe experienta de vizionare a unui film pe uriasul ecran de 4.3 inchi.

In acelasi clip de mai sus, ne ocupam si de functiile Internet de pe telefon, de browser (Opera Mobile 9.7), care vine cu suport multitouch si de aplicatii. Printre ele se numara Peep (client Twitter), Facebook, un software pentru vizionarea programelor TV romanesti, aplicatia autohtona CursValutar si Google Maps.

Acesta din urma beneficiaaza de harti updatate ale Romaniei si de suport pentru functia Latitude.

HTC HD2
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×