Google Nexus One, intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea 2 (video)

1.365 ori
<b>Google Nexus One, intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea 2 (video)</b>Dupa ce aruncam o prima privire asupra lui Google Nexus One aici, iata si partea a doua a recenziei Mobilissimo.ro a faimosului smartphone. In acest clip analizam functiile multimedia ale handsetului si aruncam o privire asupra celor mai populare si utile...

Dupa ce aruncam o prima privire asupra lui Google Nexus One aici, iata si partea a doua a recenziei Mobilissimo.ro a faimosului smartphone. In acest clip analizam functiile multimedia ale handsetului si aruncam o privire asupra celor mai populare si utile aplicatii de pe terminal:

In cadrul recenziei, puteti vedea in actiune si playerul xyflash, cu suport pentru numeroase formaturi media. De asemenea, acesta este unul dintre putinele playere de pe Android care suporta subtitrari si DivX/Avi. Clipul de mai sus va prezinta si experienta de web browsing, oferita de browerul Google bazat pe WebKit, plus o scurta privire asupra sincronizarii (contacte, email, evenimente din Google Calendar, documente din Google Docs si multe altele).

Printre aplicatiile pe care le-am testat pe Nexus One se numara Last FM, faimosul radio online personalizabil, Google Earth, Advanced TaskKiller, care elibereaza resurse si memorie, Exchange Rates, soft produs in Romania, aplicatia Facebook si celebrul Goggles (cautare cu ajutorul unei poze).

Google Maps este si el prezentat, impreuna cu Music Online Lite si My Tracks, care inregistreaza traseul utilizatorului folosind datele furnizate de GPS. Palringo, Qik, VLC Remote, Seesmic si faimosul Shazam prezent si pe iPhone sunt si ele analizate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×