Curs Valutar, aplicatie Windows Mobile creata de programatorul roman Virgil Panduru

2.287 ori
<b>Curs Valutar, aplicatie Windows Mobile creata de programatorul roman Virgil Panduru</b>Curs Valutar este cea mai noua aplicatie Windows Mobile creata de developerul roman Virgil Panduru, originar din Craiova. Puteti arunca o privire si asupra altor aplicatii create de el aici, iar pentru detalii despre Curs Valutar, continuati sa cititi mai...

Curs Valutar este cea mai noua aplicatie Windows Mobile creata de developerul roman Virgil Panduru, originar din Craiova. Puteti arunca o privire si asupra altor aplicatii create de el aici, iar pentru detalii despre Curs Valutar, continuati sa cititi mai jos:

Functiile cu care vine acest soft sunt unele de baza: afisarea cursului valutar oficial BNR, convertor valutar si alegerea valutelor afisate. Pentru a rula programul veti avea nevoie de un telefon cu touchscreen, Windows Mobile 6, .NET Compact Framework 3.5, rezolutie VGA (480 x 640) sau WVGA (480 x 800 pixeli) si conexiune date (WiFi, 3G, GPRS) pentru actualizarea cursului valutar.

Curs Valutar

Aceasta din urma se realizeaza odata cu lansarea aplicatiei, o data pe zi, dupa ora 13 (de luni pana vineri). Dupa testarea softului pe un HTC Touch HD cu WM 6.1 Professional instalat, Virgil afirma ca programul consuma aproximativ 1.5 MB RAM, iar instalarea aplicatiei necesita doar 459 KB.

Curs Valutar

Puteti descarca si lansa fisierul CursValutar_v1.1.0.cab pe telefonul mobil pentru a instala aplicatia, daca sunteti curiosi sa o testati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×