Review HTC Rhyme - telefon single core mov, cu accesorii feminine și mult charm (Video)

4.253 ori
<b>Review HTC Rhyme - telefon single core mov, cu accesorii feminine și mult charm (Video)</b>HTC Rhyme este unul dintre acele telefoane pe care trebuie să fii femeie pentru a-l înțelege... Altfel, nu îmi explic cum selling point-ul unui smartphone a devenit brusc charmul său luminos. Am primit de la evoMAG.ro în teste acest device de...

HTC Rhyme este unul dintre acele telefoane pe care trebuie să fii femeie pentru a-l înțelege... Altfel, nu îmi explic cum selling point-ul unui smartphone a devenit brusc charmul său luminos. Am primit de la evoMAG.ro în teste acest device de culoare mov și de-a lungul testelor mi s-a dovedit că am de-a face cu adevărat cu un smartphone pentru doamne, mai degrabă decât pentru domnișoarele. Acestea din urmă se vor mulțumi și cu un HTC Wildfire S...

HTC Rhyme poate fi considerat din aceeași linie ca și HTC Desire și HTC Desire S, cărora li se adăugă acum câteva funcții și accesorii feminine. Telefonul costă 1.979 lei, măsoară 10.1 mm și cântărește 130 de grame. După cum v-am spus și în unboxing, bateria sa nu poate fi scoasă, iar capacul carea o acoperă servește mai degrabă pentru accesarea slotului SIM și a celui microSD. HTC Rhyme folosește un display S-LCD de 3.7 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar dotările sale mai includ și 4 GB memorie internă, 768 MB RAM și un card de 8 GB la pachet cu handsetul.

HTC Rhyme, display

Telefonul rulează Android 2.3.4 în tandem cu interfața HTC Sense 3.5 și este prima oară când am contact cu o versiune ulterioară a lui Sense 3.0. Creierul acestui device este un procesor Scorpion de 1 GHz, iar GPU-ul Adreno 205 veți vedea în finalul recenziei ce gaming de calitate oferă în acel joc cu gladiatori. știu, probabil veți crede că un joc cu gladiatori nu este potrivit pentru telefon feminin, dar avem și o aplicație mai inedită (vibrator) pentru doamnele dezinhibate.

Smartphone-ul dispune de conectivitate HSDPA de 14.4 Mbps, WiFi, Bluetooth 3.0, radio stereo FM și o baterie Li-Ion de 1600 mAh, care oferă cam o zi de funcționare. După cum am spus, atuul lui Rhyme îl reprezintă accesoriile și anume dockul, căștile și charmul său. în ce privește dockul, pe acesta puteți plasa telefonul pentru încărcare fără fir, deși fără fir este mult spus, dockul în sine necesitând un fir pentru a se conecta la priză. Avantajul acestui accesoriu este că atunci când telefonul trece în dock mode, aveți la dispoziție o interfață care transforma device-ul într-un ceas de noptieră, cu playerul audio la îndemână, vremea, oră, meniul de apeluri și alte opțiuni la îndemână. în plus, vizionarea de filme este mai plăcută cu dockul, care include și difuzoare mai puternice decât cele ale handsetului.

Casti HTC Rhyme

Apoi vine rândul căștilor, care au textura de paște italienești tagliattele, care stau prost în ureche și nu sunt nici pe departe Beats, deoarece nu au o calitate audio deloc impresionantă. în cele din urmă, invitatul special al recenziei este charmul, pe care îl veți atașa la telefon folosind portul audio, iar HTC vrea ca acest accesoriu să fie atârnat în afară poșetei, pentru că doamnele să își dea seama când au ratat un apel sau SMS. După cum se vede și în recenzia video, charmul strălucește într-o culoare mov foarte vie atunci când sunteți apelați, iar timp de 5 minute după apel, el va flashui pentru a semnaliza că ați rarat un apel. Același comportament se aplică și pentru SMS-uri primite.

invitatul special al recenziei este charmul, pe care Îl veți atașa la telefon folosind portul audio, iar HTC vrea ca acest accesoriu să fie atârnat În afară poșetei, pentru că doamnele să Își dea seama când au ratat un apel sau SMS

în privința softului, HTC Rhyme vine cu aplicația Dropbox preinstalata, în urma unui parteneriat dintre HTC și creatorul softului. Interfața HTC Sense 3.5 nu aduce modificări radicale, dar oferă un nou look, poate mai comod decât versiunile anterioare. în partea inferioară a ecranului avem două butoane gri, unul pentru apelare și unul care aduce în prim plan lista de aplicații. întreaga interfața are acum o tentă de gri și mov, păstrând tema acestui smartphone feminin. Avem și widgeturi noi, și personalizări de interfață HTC mai variate, noi opțiuni de lock screen (în formă de inel, că la Sense 3.0) și evident și efectul de carusel întâlnit și la HTC Sensation și urmașii săi. Nici browserul web nu arata deloc rau pe acest telefon si se comporta destul de bine, iar incadrarea barei de adrese din partea superioara ma duce putin cu gandul la Samsung Galaxy S II si Galaxy Note.

camera lui htc rhyme

Trecând la cameră, descoperim că avem la dispoziție un senzor foto de 5 megapixeli, cu autofocus, bliț LED, geotagging, plus o cameră secundară VGA. Având în vedere dotările camerei pe hârtie, eu zic că fotografiile au ieșit destul de bine și iată și o mostră aici:

HTC Rhyme - mostre foto si video

La capitolul filmare, telefonul suporta înregistrare video până la 720p și vine și cu un inedit mod de captură slow motion, care încetinește de 2 ori viteza subiectului filmat. Iată despre ce este vorba:

Toate noile widgeturi, animații, tranziții și accesorii fac ca Rhyme să pară un telefon complet nou, dar el rămâne totuși un terminal single core de 1 GHz, într-o mare de telefoane dual core care tânjesc după Ice Cream Sandwich. Dacă îl veți cumpăra pentru persoana dragă sau dacă femeia iubită își va face singură cadou un Rhyme, doar ea poate decide. Sunt sigur că prețul acestui handset va mai scădea, iar în acest moment doamnele încep să aibă o ofertă destul de variată: HTC Wildfire S, HTC ChaCha, HTC Rhyme...

HTC Rhyme

Spate HTC Rhyme

Rhyme este un telefon cam de nota 7.5, care suferă uneori de lag și ale cărui accesorii pot fi considerate inutile de către cei care nu apreciază finețea și elegantă. Dacă vă veți pune în pielea unei femei veți aprecia acest device!


Review HTC Rhyme:
 

HTC Rhyme
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×