Review LG Optimus 2X - din Cartea Recordurilor pe masa noastră de teste (Video)

4.785 ori
<b>Review LG Optimus 2X - din Cartea Recordurilor pe masa noastră de teste (Video)</b>LG pare a se fi obișnuit cu recordurile, astfel că după ce am avut primul telefon din lume cu camera frontală de 2 megapixeli pe masa noastră de teste (LG Optimus Black), a venit momentul unei alte premiere. Este vorba despre LG Optimus 2X, primul...

LG pare a se fi obișnuit cu recordurile, astfel că după ce am avut primul telefon din lume cu camera frontală de 2 megapixeli pe masa noastră de teste (LG Optimus Black), a venit momentul unei alte premiere. Este vorba despre LG Optimus 2X, primul smartphone din lume cu procesor dual core, performanta recunoscută și de Cartea Recordurilor. Terminalul ne-a fost furnizat de către evoMAG.ro și l-am prezentat într-un prim material video aici.

Optimus 2X este o cunostiinta mai veche a noastră, deoarece am avut ocazia să testăm terminalul în luna februarie a acestui an, în cadrul Mobile World Congress 2011 din Barcelona. Telefonul cântărește 140 de grame și măsoară 11 mm în grosime, iar dotările sale includ un procesor dual core Nvidia Tegra 2 de 1 GHz, conectivitate HSDPA de 10.1 Mbps și WiFi 802.11 b/g/n.

Smartphone-ul suporta și DLNA și folosește un ecran IPS LCD de 4 inchi, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. La pachet cu telefonul vine un cablu HDMI, pe care îl puteți folosi cu portul special al handsetului și un monitor/televizor pentru a vizualiza conținuturi media. La capitolul memorie, Optimus 2X oferă 8 GB spațiu de stocare interna, plus 512 MB RAM și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Review LG Optimus 2X

Acest model LG rulează Android 2.2 Froyo cu o interfață personalizata, dar noi am folosit un Launcher pentru mai multe comoditate și pentru o interacțiune mai fluidă. în ce privește camera acestui telefon, am avut la dispoziție un senzor foto de 8 megapixeli, care realizează fotografii de acest gen:

Mostra foto LG Optimus 2X

Aici puteti vedea cateva alte cateva fotografii facute cu smartphone-ul.

în plus, aceeași cameră vine cu bliț LED și suporta captura video 1080p la 24 fps sau captura 720p la 30 fps. Nici urmă de buton fizic pentru cameră, dar haideți să vedem cum arată o captură video a primului telefon dual core din lume:

h

Aflați și că terminalul foloseste o baterie Li-Ion de 1500 mAh, care vă oferă 400 de ore de funcționare în standby și până la 8 ore de convorbiri. Având în vedere oferta curentă de smartphone-uri dual core, care mai nou îl include și pe Samsung Galaxy S II, găsiți acest model la evoMAG.ro la un preț atractiv de 2.299 lei.

Avantajele lui Optimus 2X sunt camera sa cu performanțe bune, în special la captura video, suportul pentru playback HD real, portul/cablul HDMI și o baterie care rezistă destul de bine, având în vedere că alimentează un procesor dual core.

Review LG Optimus 2X:

LG Optimus 2X
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×