MWC 2011: LG Optimus 2X, primul telefon cu procesor dual core, surprins În acțiune (Video)

2.191 ori
<b>MWC 2011: LG Optimus 2X, primul telefon cu procesor dual core, surprins În acțiune (Video)</b>Tot în cadrul showului MWC din Barcelona am avut ocazia să aruncăm o privire și asupra lui LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume, care este deja disponibil în unele țări europene. Terminalul ne-a fost prezentat punându-se accentul pe...

Tot în cadrul showului MWC din Barcelona am avut ocazia să aruncăm o privire și asupra lui LG Optimus 2X, primul telefon dual core din lume, care este deja disponibil în unele țări europene. Terminalul ne-a fost prezentat punându-se accentul pe conexiunea sa la un televizor HD, atât pentru vizualizarea media, cât și pentru gaming.

Handsetul vine atât cu suport DLNA, cât și HDMI, astfel că vă veți putea conecta la televizor fie prin fir, fie wireless. Gaming-ul se realizează cu ajutorul unui accelerometru, iar titlul de fotbal american care ne-a fost prezentat arăta destul de bine, având în vedere că era totuși un joc pe un telefon mobil, fie el și dual core.

Mai menționăm și că acest handset folosește un display touch de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, iar procesorul său atât de lăudat este un Nvidia Tegra 2 de 1GHz. OS-ul de pe terminal este Android 2.2, dar va fi realizată și o actualizare la Gingerbread cât de curând. Camera principală a smartphone-ului are o rezoluție de 8 megapixeli și este capabilă de captură video 1080p la 24 fps.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×