Unboxing LG Optimus 2X - Mobilissimo.ro și primul nostru telefon dual core!

2.587 ori
<b>Unboxing LG Optimus 2X - Mobilissimo.ro și primul nostru telefon dual core!</b>Primul telefon dual core din redacția Mobilissimo.ro este chiar primul smartphone dual core din lume, LG Optimus 2X. Handsetul ne-a fost oferit pentru teste de către evoMAG, iar ceea ce vedeți mai jos este clipul video ce prezintă momentul în care am...

Primul telefon dual core din redacția Mobilissimo.ro este chiar primul smartphone dual core din lume, LG Optimus 2X. Handsetul ne-a fost oferit pentru teste de către evoMAG, iar ceea ce vedeți mai jos este clipul video ce prezintă momentul în care am scos telefonul din cutie.

Din start am remarcat că avem de-a face cu un terminal mai mare și mai greu decât ultimul LG testat, Optimus Black. în cutia lui Optimus 2X se aflau încărcătorul, cablul USB, manualul, setul de căști și un cablu HDMI. Telefonul rulează Android 2.2.2, dar suportă și actualizarea la Gingerbread, în cazul în care vă întrebați.

Mai multe detalii despre handset veți afla în recenzia noastră completă, dar până atunci vă lăsăm în compania imaginilor filmate și a fotografiilor primului nostru smartphone dual core. Imaginați-vă cum ar arăta un duel cu Samsung Galaxy S II sau cu HTC Sensation al acestui telefon... Vom încerca să le aducem și pe acestea la Mobilissimo.ro de îndată ce vor fi disponibile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×